Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Legendaariselle keikkapaikalle uusi omistaja Helsingissä – "Puutelistalla myös miestenvessan lukko"

Helsinginkadulla Sörnäisten metroaseman lähellä sijaitseva pitkän linjan baari ja livemusiikkipaikka Lepakkomies vaihtaa omistajaa. Uusi omistaja on On the Rocks Helsinki, jonka ravintoloita ovat Mikonkadun On the Rocks ja On the Rocks Kallio Porvoonkadulla.

Lepakkomiehen nimi säilyy entisellään omistajanvaihdoksessa.

Uuden omistajan myötä baari ja keikkapaikka suljetaan lokakuussa remontin ajaksi. Koko ravintola on tarkoitus uudistaa. Remontoidun Lepakkomiehen tarkempi avajaispäivä julkistetaan myöhemmin remontin aikataulun varmistuessa.

Lepakkomiehessä aloittaa myös uusi ohjelmapäällikkö, joka on useamman vuoden eri ohjelmatoimistoissa työskennellyt Anssi Tähtinen Lepakkomies säilyy keikkapaikkana, avajaisten jälkeen keikkoja tullaan jatkossakin näkemään keskiviikosta lauantaihin.

Ohjelma tulee painottumaan pääasiassa punk-, heavy-, ja indie-keikkoihin.

– Itsekin keikoilla käymisen nimenomaan Lepiksestä aloittaneena otan ohjelmapäällikön pestin innolla vastaan. Viime vuosien aikana olen työskennellyt lähinnä isojen bändien kanssa, mutta paluu marginaalimusiikin pariin tuntuu mahtavalta, sanoo Tähtinen.

Lepakkomiehen kiinteistö on yksi Helsinginkadulla keväällä tapahtuneen mittavan vesivahingon kärsijöistä. Vesiputken repeämä sattui 23. maaliskuuta Harjutorin tuntumassa, ja vesi vyöryi sieltä myös Lepakkomieheen asti.

Remontin kohteena on erityisesti vesivahingosta kärsinyt alakerta, katutasossa sijaitsevaa yläkertaa järjestellään hieman uudelleen, äänentoisto uusitaan ja muita kauan vaivanneita puutteita korjataan.

– Puutelistalla on myös kauan kyselty miestenvessan lukko, Tähtinen jatkaa.