"Voi s**tana ihan oikeasti!" – Lapsiperheen äidillä meni kuppi täysin nurin Facebook-kirpputorilla

Toni Tervo

Netissä toimivat kirpputorit ovat käteviä paikkoja, joissa tavaroista pääsee sekä eroon että voi tehdä halvalla löytöjä.

Kuten pienen lapsen äitiIra Kianderkuitenkin huomasi, ne voivat olla myös todella raivostuttavia. Hän kirjoittaa Poseland-blogissaan kerrasta, kun kuppi meni kunnolla nurin.

– Myin siis tälle äiti-ihmiselle 5 kappaletta bodyja alle 1 euron kappalehintaan. Hänellä oli kuvat näistä ja vielä kysyi, että onko ne ”ok kunnossa”. Ei ”loistokunnossa”, vaan ”ok kunnossa”. Vastasin, että vähän on rypyssä, osaa käytetty vain muutaman kerran, eli on ”ok kunnossa”, hän kirjoittaa.

– Sitten postitin nämä bodyt, ja kun paketti tuli perille, hän oli ymmällään. Tämä ei ollutkaan mikään Zalando, vaan kirppis. Rahat oli saatava takaisin. Hän ilmoitti viestillä asiasta ja aloin jo siinä vaiheessa huokailla ääneen, että voi vittu saatana ihan oikeasti, alle 5 euroa maksavasta bodypaketista on nyt saatava rahat takaisin.

Juttu alkoiKianderin mukaan saada yhä absurdimpia käänteitä

– Hän sanoi, että minun on maksettava yli viiden euron postikulu palautuksesta hänen puolestaan. Koska hän tekee muuten rikosilmoituksen. WAU. siis wau. En edes jaksanut alkaa listaamaan hänelle sen tarkemmin ostajan vastuusta, ja kertomaan päälle, että kirpputorilla myydään siis käytettyä tavaraa, kun se olikin hänelle ilmeisen epäselvää.

– Ai saatana kun mua sattuu sydämeen nämä ihmiset. Mä en tiedä pitäisikö vaan sääliä hiljaa ja rukoilla vähän niiden puolesta. Vai pitäisikö kuitenkin vähän ravistella heihin järkeä. Mä en tiedä. Mutta sen tiedän, että mä en enää käytä aikaani kirppiksellä myymiseen. Mun talous ei ONNEKSI siihen viiteen euroon kaadu, toisin kuin ilmeisesti tämän matamin, joka odotti kai saavansa ilmaiseksi avaamattomassa pakkauksessa aivan uudet vaatteet ipanalleen, mutta joutuikin kaltaiseni huijarin uhriksi. Hänen sanojensa mukaan olen siis kerta kaikkiaan huijari. Ai että. On meitä moneen junaan.

Avautumisensa tueksiKiander julkaisi kuvat kohutuista vaatteista ja jatkoi somekirppisten "roastaamista".

– Ja kun näitä oman elämänsä sankareita on noi kirppikset täynnä. Ja siellä tapellaan siitä kuka kommentoi ensin av (alustava varaus), mutta sitten ei laittanutkaa yv (yksityisviesti) ja sitten menikin seuraavalle jonosta, koska sääntöihin kuuluu: ”jos AV iin YV”.

– Mutta voi ei, kun toisessa ryhmässä olikin jonossa oleva laittanut 2 sek aiemmin jono-av:n, kuin tässä ryhmässä, mitä nyt? Kenelle kuuluu tämä yhden euron rätti?

– Ja lisäksi, tuote pitää olla kuvattu erästä henkilöä lainatakseni ”päivänvalossa, pimeässä, märkänä ja koiran päällä”, jotta tämä hankala ostopäätös voidaan euron maksavasta tuotteesta tehdä, jos kuvia ei näin monessa eri valossa ja yhteydessä ole kuvattu, on riskinä tapahtua juuri tämä, mikä nyt kohdallani tapahtui. Järkyttävä reklamaatio-oksennus.

Lue koko blogi ja katso kuvat tästä

Aiheeseen liittyvää

  1. Taru Karppinen sisustaa kotinsa upein kirppislöydöin – nämä 4 myyntipaikkaa ovat hänen vakiokohteitaan
    26.5.2019 10:10
  2. Hillitön satiiri Facebook-kirppiksistä – mediakin saa kyytiä
    7.9.2016 12:11

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut