Vaitelias mies lastasi 400 euron edestä juustoa, lihaa ja voita ostoskärryyn – jatkoi mykkäkoulua vielä hävityn pystypainin ja kiinnioton jälkeen

toimitus

Itä-Uudenmaan poliisi epäilee vantaalaisessa kaupassa vartijan kimppuun käynyttä miestä näpistyksestä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Poliisin mukaan vartija pysäytti miehen Kaivokselassa kello 15.50 tämän lastattua ostoskärryyn 400 euron edestä juustoja, lihoja ja voita.

Myymälän varashälytin oli hälyttänyt, kun mies työnsi kärryt porttien läpi. Tämän jälkeen mies sai peräänsä vartijan, joka käskytti häntä pysähtymään. Mies ei totellut vaan lähti ensin karkuun, mutta päätti sitten käydä vartijan päälle, kun oli saanut uuden käskyn pysähtyä.

– Pystypainin jälkeen vartija vei miehen maihin, jolloin mies rauhoittui. Ylösnostamisen aikana mies tarttui kiinni vartijaa pään alueelta, jolloin vartija vei miehen uudestaan maihin ja piti häntä siihen saakka hallintaotteessa, kunnes poliisipartio saapui paikalle, poliisi kertoo.

Noin 50-vuotias mies ei poliisin mukaan suostunut selittämään tekoaan. Hänen otettiin kiinni ja tuotiin Vantaan poliisivankilaan. Vielä poliisivankilan tiloissakaan mies ei vastannut hänelle esitettyihin kysymyksiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.