11 ihmisen pikkubussiin törmännyt kuski oli humalassa – kahdelle vakavat vammat

Anu Vertanen

Poliisi on tiedottanut lisää Peräseinäjoen Virtaintiellä tiistaiaamuna sattuneesta onnettomuudesta.Osallisina onnettomuudessa olivat keski-ikäisen miehen kuljettama henkilöauto sekä pikkubussi, jonka kyydissä oli 10 henkilöä.

Alustavien tietojen perusteella henkilöauto on ajautunut pikkubussin kaistalle, jossa törmäys tapahtui. Ajoneuvot törmäsivät nokakkain ja henkilöautoa kuljettanut mies loukkaantui vakavasti.

Pikkubussin matkustajista osa loukkaantui vakavasti ja pelastuslaitos joutui irrottamaan pikkubussin etupenkillä matkustaneen. Kaikki matkustajat kuljetettiin Seinäjoen keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Onnettomuuspaikka sijaitsee noin 10 kilometriä Peräseinäjoelta Virtain suuntaan, loivasti kaartuvalla tieosuudella. Henkilöauto tuli Virtain suunnasta kohti Peräseinäjokea ja pikkubussi oli menossa Virtain suuntaan.

Poliisilla ei ole loukkaantuneiden tilasta tällä hetkellä tarkempaa tietoa. Henkilöautoa kuljettanutta miestä epäillään liikenteen vaarantamisesta, vammantuottamuksesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.