IL: Sofia Belórfin asianajaja selittää kohulausuntojaan – osansa saavat "nykyajan tasa-arvoihmiset ja feministit"

Toni Tervo

Sofia Belórfin asianajaja Pauli Perovuo puolustaa Iltalehden haastattelussa kohua herättänyttä lausuntoaan.

Perovuo totesi aiemmin lehden haastattelussa, että fitnessmalli on ollut tilanteessa"kotirouvana ja ottanut vastaan mieheltään elatusta, niin kuin kunnon nainen mieheltä ottaa". Lausuntoa on somessa ehditty jo pitää seksistisenä.

Iltalehdelle Perovuo toteaa kasvaneensa yhdeksänlapsisessa perheessä ja että hänen äitinsä oli kotona hoitamassa lasta, kuten myös miehen vaimo. Hän tähdentää ettei tarkoittanut lausuntoa seksistisesti, mutta ei pyytele anteeksi "konservatiivista maailmankuvaansa".

– Nykyajan tasa-arvoihmiset ja feministit rakentuvat tällaiselle ”kummallakin oma voipaketti jääkaapissa ja voin kulutuksesta pidetään kirjaa”-ajattelulle.Tämä nyt on ääriesimerkki, mutta pointtina se, että kaikki kulut jaetaan ja niistä pidetään kirjaa.Se on minulle vierasta, hän toteaa lehdelle

– Voi olla, että nämä ”voipaketti-tasa-arvoihmiset” pitävät minun maailmankuvaani itselleen sopimattomana.Sehän on ihan heidän ongelmansa, ei minun, hän jatkaa haastattelussa.

Sofia Belórfi on parhaillaan vangittuna todennäköisin syin epäiltynä tuottamuksellisesta rahanpesusta. Naisen puoliso Niko Ranta-aho on vangittunatörkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingainerikoksesta epäiltynä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.