Weekend Festivalilta lisätietoa Swedish House Mafian shokkiperumisesta: "Kuin salama kirkkaalta taivaalta" – korvaajaksi varmistui maailmanluokan DJ

Ruotsalainen tuottaja-DJ-huippu Alesso korvaa Weekend Festivalilla esiintymisensä peruneen Swedish House Mafian.

Swedish House Mafia ilmoitti viime yönä, ettei kokoonpano pysty saapumaan Suomeen tuotannollisten ongelmiensa vuoksi. Weekend Festivalin järjestäjät kertovat tiedotteessa kuulleensa huhuja Swedish House Mafian peruuntumisesta varhain eilen ja käynnistäneensä heti neuvottelut yhtyeen esiintymisen varmistamiseksi. Illan mittaan alkoi kuitenkin varmistua tieto siitä, että Swedish House Mafia ei todellakaan Suomeen saavu ja viimein kello yhden aikaan yöllä yhtye itsekin ilmoitti, että se jättää Suomen väliin.

Samaan aikaan eilisen kuluessa oli varmuuden vuoksi käynnistetty uuden korvaavan artistin etsintä. Useiden kyselyjen jälkeen vahvistui, että tuottaja-DJ Alesso olisi vapaana. Alesso on valittu useaan kertaan maailman parhaimpien DJ:tten joukkoon ja hän on tehnyt yhteistyötä niin Calvin Harrisin, Usherin kuin David Guettan kanssa.

Weekend Festival tiedottaa olevansa äärimmäisen pahoillaan Swedish House Mafian esiintymisen peruuntumisesta.

– Festivaali oli valmistellut kokoonpanon saapumista tiiviisti yli puolen vuoden ajan, ja peruutus tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Peruuttaminen näyttää olleen myös yhtyeelle itselleen äkkinäinen, sillä he olivat jo toimittaneet festivaalialueelle mm. kaikki fanimyynnin tuotteensa. Lisäksi lavarakennelmat ja muut valmistelut oli tehty odottamaan kokoonpanon rekkojen saapumista lauantaiksi Helsinkiin, festivaali kertoo.

Weekend Festival pidetään Helsingin Suvilahdessa 19.-20. heinäkuuta. Sen huippuesiintyjiä ovat Alesson lisäksi mm. Armin Van Buuren, Lil Uzi Vert, Pendulum, Scarlxrd, Zomboy, Afrojack, Headhunterz, Dynoro, Killy, Suicideboys, DVBBS, Robin Schulz ja ikisuosikki Tungevaag & Raaban sekä kotimaisista artisteista Pyhimys, Anna Puu, Cledos, Evelina, Gasellit ja Lukas Leon.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut