Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Flow Festival ja Weekend Festival vaikuttavat liikkumiseen Suvilahden alueella – katso tästä vaihtoehtoiset kulkureitit

Suvilahdessa järjestetään tänäkin kesänä isoja yleisötapahtumia, joiden rakentaminen ja purkaminen vaikuttavat alueella liikkumiseen. Suurimmat tapahtumat loppukesän osalta ovat Weekend Festival ja Flow Festival.

Edellisvuosista poiketen Suvilahden alue on täysin suljettu muualta liikkumiselta vain kummankin tapahtuman tapahtumapäivinä. Muutoin Suvilahden alueen reunoilla kulkevat väylät säilyvät käytössä myös tapahtumien rakentamisen ja purkamisen aikana. Tapahtumien rakentamisen ja purkamisen aikana Suvilahden läpi voi kulkea voimalaitoksen vieressä kulkevaa väylää.

Weekend Festivalin tapahtumapäivät ovat 19.–20.7. ja Flow Festivalin 9.–11.8. Tapahtumapäivinä jalankulun ja pyöräilyn kiertoreitti kulkee Kalasataman metroaseman ali, Lautatarhankatu ja Sörnäisten rantatietä. Suljettuna ovat tapahtumapäivinä Helenin voimalaitoksen vierestä kulkeva väylä sekä Suvilahden ja Itäväylän välissä kulkeva väylä. Myös Parrukatu on suljettuna liikenteeltä.