Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tangomarkkinat houkutteli 111 000 tangofania juhlimaan – ensi vuoden liput tulivat jo myyntiin

Seinäjoen Tangomarkkinoilla kävi viikonloppuna yhteensä 111 000 tangovierasta. 35-vuotisjuhlavuottaan viettäneen tapahtuman esiintyjäkaartissa nähtiin tänä vuonna lähes viisikymmentä tangokuninkaallista.

Tangolaulukilpailussa kirkkaimmat kruunut saivat Pirita Niemenmaa ja Johannes Vatjus. Tangon Sävellys- ja sanoituskilpailun voitti Minna Miettinen kappaleella Sain rakastaa.

Tangomarkkinoilla kolmatta kertaa järjestetyssä SMOrk eli Tanssiorkestereiden SM-kilpailussa mestariorkesteriksi valittiin naismuusikoista koostuva Neitoset.

Lisäksi Tangomarkkinoilla kilpailtiin lavatangon ja ilmatangon SM-kilpailut.

35-vuotisjuhlakonsertti oli lähes loppuunmyyty, ja konsertissa esiintyi yhteensä 47 tangokuninkaallista. Musiikista vastasi Seinäjoen Kaupunginorkesteri, vahvistuksenaan Aventura de Arcos jousiorkesteri. Orkesteria johti kapellimestari Raine Ampuja ja konserttimestarina toimi Päiviö Pyysalo. AlfaTV ja Järviradio taltioi konsertin ja se tullaan näkemään ja kuulemaan kanavilla myöhemmin syksyllä.

Seinäjoen Tangomarkkinat järjestetään ensi vuonna 8.–12. heinäkuuta, jolloin teema on tango kuuluu kaikille. Lipunmyynti pääkonsertteihin on nyt käynnissä.