Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuore tangokuningatar Pirita Niemenmaa: "Tango merkitsee minulle melkein kaikkea"

Tangokuningatar 2019 Pirita Niemenmaa kuvaili mitä tango merkitsee hänelle.

- Se merkitsee minulle melkein kaikkea. Tango on intohimo, rakkauteni, unelma, voima, harrastus sekä ehkä vielä työkalu ja tulevaisuuskin. Ja tietenkin valinta, jonka olen tehnyt jo lapsena.

Hänen unelmansa on juuri mahdollisuus laulaa tangoa ja viihdyttää tanssikansaa.

- Se unelma riittää minulle. Toki haluan pysyä aina kuningattarena enkä vain yhden vuoden ajan. Aion tehdä sen eteen paljon, jotta minut muistetaan vielä seuraavanakin vuonna. Minulla on vahva usko on siihen, että jään ihmisten mieleen persoonallani ja äänelläni. Päätin jo lapsena, että minusta tulee laulaja ja on mennyt vuosia välissä kun unelma on unohtunut, mutta vain hetkeksi. Oli vuosia, että kadotin itseni ja siinä mukana unelmani, mutta nyt olen vahvasti kiinni unelmissa ja tavoitteissa.

Odotukset tulevalle tangovuodelle.

- Se ei varmasti ole pelkkää ruusuilla tanssimista, vaan kovaa työtä, vähän unta, uusia tuttavuuksia, nähdä uusia paikkoja Suomessa ja tehdä sitä mitä olen aina halunnut, laulaa, laulaa ja laulaa.

Lue tästä lisää kilpailun kulusta ja tuomareiden arvioista:Värikäs tangolaulukilpailu Seinäjoella: Pirita Niemenmaa tangokuningattareksi ja Johannes Vatjus tangokuninkaaksi