IL: Asunnonostajat pelästyivät Kalasataman Majakan vesivahinkoa – kauppoja peruttu

Rakenteilla olevassa Kalasataman Majakassa sattunut vesivahinko on johtanut asuntokauppojen perumisiin, kertoo Iltalehti Laaja vesivahinko kattoi kymmeniä asuntoja.

– Kolme tai neljä ostajaa halusi perua kaupan vesivahingon jälkeen. Se on ymmärrettävää, jos asiakas näin kokee. Kaupat peruttiin, ja asunnot on jo myyty uudelleen, kertoo SRV:n asuntoliiketoiminnan johtaja Antero Nuutinen Iltalehdelle.

Majakan oli tarkoitus valmistua kesällä, mutta vesivahingon vuoksi muutot alkavat vasta lokakuussa. Kaikkia asuntoja ei ole vielä myyty, vaan muutamia ylimpien kerroksen asuntoja on yhä vailla omistajaa. Valmistuessaan 134 metriä korkea Majakka on Suomen korkein asuinrakennus.

Helsingin Uutiset uutisoi Majakan vesivahingosta helmikuun lopussa. Vahinko johtui väliaikaisen rakennustöitä palvelevan vesijohdon rikkoutumisesta kerroksessa 32.

– Vesivahinko on todella ikävä takaisku. Kaikki sympatiamme ovat muuttoa odottavien majakkalaisten puolella. Nyt keskitämme voimamme siihen, että kaikki vesivahingon aiheuttamat vauriot korjataan ja asukkaat saavat rakenteiltaan terveen ja turvallisen kodin, Nuutinen kommentoi Helsingin Uutisille vesivahingon sattumisen jälkeen.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut