Seksiä myyvä kotiäiti Tiia, 46, kertoi teini-ikäsille lapsilleen olevansa prostituoitu – MTV: Vanhempien makkarin sisustus aukeni täysin uudella tavalla

Kuvituskuva. ESM arkisto

Toni Tervo

Viime viikolla Suomessa puhuttiin paljon espoolaisen Tiia Forsströmin julkaisemasta kirjasta Ammattirakastaja.

Kirjassa 46-vuotias Forsström kertoo avoimesti työstään seksityöläisenä. Hän kertoo MTV:lle olleensa aina kiinnostunut seksin myymisestä ja sai lopulta asian sanottua miehelleen Jounille

– Hei Jouni, mä olen miettinyt, että mä haluaisin ihan oikeasti kokeilla seksin myymistä. Niin, että sä olisit paikalla. Voisimme myydä myös kimppaseksiä, hän kertoo miehelle sanoneensa.

Mies suostui ja tänä päivänä molemmat tekevät seksityötä avoimesti verot maksaen.

– Hintaani sisältyvät suutelu ja anaaliseksi ja arvonlisävero. Tästä summasta maksan myös vakuutukset ja kaikki kulut. Ja kyllä, kortsut, vibraattorit ja stay up -sukat menevät verovähennyksiin, hän kertoo kirjassaan.

MTV:lle Forsström kertoo puhuneensa ennen kirjan julkaisua asiasta myös lapsilleen ja äidilleen. Lapset olivat suhtautuneet asiaan hyvin, joskin teini-ikäisille vanhempien makuuhuoneessa olevax-muotoinen puuristi (käytetään apuvälineenä sitomisleikeissä) ja muut yksityiskohdat aukesivat uudella tavalla.

MTV:n mukaan naisen äidin reaktio oli saanut Forsströmin liikuttumaan.

– Sä olet varmaan tosi hyvä tossakin, äiti sanoi.

Katso pariskunnan haastattelu Huomenta Suomessa MTV:n videolta.