Juha Tapio yllättää: konserttikiertueen huipennus järjestetään Helsingin jäähallissa – "Pieniä taikoja suuressa salissa"

Tuusulalaismuusikko Juha Tapio on lisännyt uuden keikan talven kalenteriinsa.

Vain kuukausi sitten Juha Tapio kertoi tekevänsä joulukuun Hartwall Arenan keikan ennen jäämistään tauolle vetämään henkeä parikymmenvuotisen paahtamisen jälkeen. Liput vietiin käsistä.

Tästä syntyi idea vielä toisesta suuresta konsertista, mutta eri paikassa ja eri tunnelmissa.

Muusikko kertoo tuovansa Pieniä Taikoja -konserttinsa Helsingin jäähalliin marraskuun ensimmäisenä päivänä kello 19.00.

Tämän tilaisuuden jälkeen esitys siirtyy lopullisesti historiaan.

Alkuvuoden Juha Tapio on kiertänyt loppuunmyydyille saleille kiertueensa kanssa. Haltioituneen vastaanoton saaneen intiimin konsertin ovat nähneet jo yli 16 000 suomalaista. Moni jäi näistäkin konserteista kuitenkin osattomaksi.

Juha Tapio myöntää, että herkkävireisen konsertin vieminen suureen tilaan aiheuttaa omat haasteensa.

– Siinäpä piileekin meidän ihana haasteemme: Pieniä taikoja suuressa hallissa. Haluamme näyttää ettei intiimi ja tiheä tunnelma ole tilan koosta kiinni. Pieniä taikoja -konserteissa haluamme häivyttää estradin ja yleisön välisen rajan, istua yhdessä kuvitteelliseen olohuoneeseen ja esittää laulut yksinkertaisesti ja riisutusti. Ja pitää hauskaa, nauraa – ja vähän vaikka tirauttaakin yhdessä. Siitä syntyy taikoja. Eikä aina niin pieniäkään. Tämä kevään kiertue on ollut upea meille soittajillekin, Tapio kommentoi tiedotteessa.

Tapio lupaa keikalle muutaman ylimääräiseni yllätyksen.

– Pitäähän sen nyt jossain näkyä että ollaan vähän isommassa olohuoneessa musisoimassa.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut