TIS-Fanni harrasti seksiä sarjana varatun Juhon kanssa – paljastaa nyt motiivinsa ja kertoo myös, mitä kuvausten jälkeen on puuhattu

Toni Tervo

Eräs tämän kauden puhutuimmista Tempation Island -tapahtumista on ollut varatun Juhon säätäminen sinkkunaisiin kuuluvan Fannin kanssa.

Kovista humalatiloistaan tuttu mies on kauden kuluessa ehtinyt pettää tyttöystäväänsä Jeninaa useaan otteeseen. Tilanteesta tekee vielä erikoisemman, että miehen seksikumppanina toiminut Fanni on tv-kameroille useaan otteeseen sanonut, ettei ole Juhosta kiinnostunut muuten kuin kaverina.

– Se on mennyt vähän överiksi. Ei minulla mitään tunteita Juhoa kohtaan ollut, mutta en minä hengaile ihmisten kanssa, jotka ovat minulle vastenmielisiä, Fanni toteaa.

Naisen mukaan kaksikko harrasti seksiä viettelysten saarella yhteensä neljä kertaa. Katalysaattori aktille oli aluksi alkoholi, jota saarella olikin runsaasti.

– Kahdesta ensimmäisestä kerrasta ei ollut aluksi oikein minkäänlaista muistikuvaa. Jossain vaiheessa siinä ehkä molemmilla tuli yhtäkkiä sellainen olo, että mitä tässä tapahtuu ja pitäisikö lopettaa. Hommat jäivätkin silloin vähän kesken, Fanni kertoo.

Pelkästään kännin piikkiin touhua ei kuitenkaan voi laittaa, sillä pari harrasti vaakamamboa myös juuri ennen Juhon mentyä katsomaan Sami Kurosen vetämälle iltanuotiolle videota tyttöystävänsä kuulumisista.

– Se oli ihan tietoisesti tehty, Fanni nauraa.

Tv-katsojat pääsivät näkemään myös, kuinka melko ehtiväiseksi osoittautunut Juho yksissä juhlissa Fannilta pakit saatuaan päätyi harrastamaan seksiä varatun Sallan kanssa.

Fannille asiasta kerrottiin vasta ohjelman loputtua.

– Se lähinnä nauratti. Ei meillä ollut mitään juttua, joten miksi hän ei olisi voinut niin tehdä, nainen hymyilee.

Fanni korostaa monta kertaa, että ei kadu ohjelmassa tehtyjä asioita ja kokee lähteneensä ainoastaan toteuttamaan formaatin vaatimaa tehtävää.

– Ei sitä mitään negatiivista palautettua ole tullut. Joku tyyppi Snapchatissa kysyi, että eikö minua hävetä. Mutta hänenkin kanssaan kun aloin keskustelemaan, niin se muuttui positiiviseksi.

Temptation Islandissa osallistujat juovat lähes kolmen viikon aikana joka toinen päivä alkoholia erilaisten bileiden kylkiäisenä.

Jos joku erehtyi kiintiön menevän täyteen, niin Fanni murtaa nämä ennakkoluulot.

– Se ryyppääminen itse asiassa jatkui Suomessa vielä muutaman päivän, kun varsinkin me sinkut kokoonnuimme yhteen bilettämään.

Hän on myös ohjelman jälkeen tavannut Juhon kanssa saarelle tulleen Jeninan.

– Jöbiksen kanssa olemme hyvissä väleissä ja hän oli minulle todella ystävällinen. Ei hän minua syyttänyt mistään ja ymmärsi hyvin mistä oli kyse. Vähän juttelimme Juhosta ja se oli siinä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kumpulan maauimalaan myydään nyt 5 euron erikoislippuja – oikeuttaa jonon ohitukseen
 2. Äänestä historiallisia kuvia Kruununhaan sähkökaappeihin
 3. Häirikkö piinasi naapureita vuosia ja lopulta asunnon valtasi liekkimeri – Laura jäi loukkuun kerrostalon ylimpään kerrokseen: "Tiesin, että jotain tällaista tulee tapahtumaan"
 4. Yksiöiden vuokrat pomppasivat Helsingissä – katso hurjat erot alueittain: Tällä uudehkolla alueella 30-neliön asunnosta pyydetään jo liki 1000 e/kk
 5. Muutoksia Itä-Helsingin palveluissa: Kontula jäämässä ilman omaa terveysasemaa, Myllypuroa laajennetaan ja Kivikko saa jatkaa toistaiseksi
 6. Tukes selvittää Helsingin kaupunginteatterin räjähdystä – Alalla pelätään, että vastaavia onnettomuuksia voi sattua muuallakin
 7. HSL-sovelluksessa voi maksaa lippuja nyt myös Pivolla
 8. Älä päästä koiraa sinileväiseen veteen – Näin tunnistat hengenvaarallisen myrkytyksen
 9. Juttua päivitetty: Vantaan poliisioperaatio ohi, kohdehenkilö otettu kiinni – Liittyi "hengen ja terveyden suojaamiseen"
 10. 1990-luvun taloja purkuun Meri-Rastilassa – uusien rakentaminen kutistaa puistoja
 11. USU: Ruumiinavauksia vähemmän kuin koskaan – Lääkäri: "Tämä on huolestuttava suunta"
 12. Hyvinvointi: Miia Hoisko, 37, omistaa 4 erilaista fillaria – "Yhdellä pyörällä ei pärjää, jos haluaa kehittyä useissa pyöräilylajeissa"
 13. Hyvinvointi: Vea Vainio ja Nella Kaartinen tanssivat metsässä, koska se tekee hyvää keholle ja mielelle – "Puhdistava, rauhoittava kokemus, jossa voi antautua hetkeen"
 14. Tiede: Sotahistoriaan erikoistunut arkeologi Jan Fast, 58, yrittää antaa nimen tuntemattomille sotilaille – "Hienointa olisi ollut vaikka nimi linkkuveitsessä, mutta missään ei ollut mitään viitettä"
 15. Tiede: Tapa, jonka mukaan isä saattaa tyttärensä alttarille, voi tuntua romanttiselta, mutta alkuperäinen ajatus ei sitä ole – "Ei ole perinteitä, joita olisi pakko noudattaa"

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Häirikkö piinasi naapureita vuosia ja lopulta asunnon valtasi liekkimeri – Laura jäi loukkuun kerrostalon ylimpään kerrokseen: "Tiesin, että jotain tällaista tulee tapahtumaan"
 2. Yksiöiden vuokrat pomppasivat Helsingissä – katso hurjat erot alueittain: Tällä uudehkolla alueella 30-neliön asunnosta pyydetään jo liki 1000 e/kk
 3. Nämä 9 Helsingin ravintolaklassikkoa tulisi kokea edes kerran elämässä – "Keittiö ja palvelu ovat olleet ensiluokkaisia kautta aikojen"
 4. Jan Vapaavuori tyrmistyi väitteistä A-studiossa – "Maailmassa ei ole montaa organisaatiota, jossa..."
 5. Rantapuistoon tuli Helsingissä grillauspaikat mutta ei julkista vessaa, koska sitä vastustettiin – "Yksilön itsekkyys koituu aina kaikkien haitaksi"
 6. Ekonomi Sointu Borg on tunnettu kurvikkaista somekuvistaan ja kannustaa naisia tekemään heitä voimaannuttavia asioita – ”Jos haluan näyttäytyä avonaisen kaula-aukon kera, sen myös teen”
 7. Jopa kokonaisia roskapusseja jätetään suositulle mattolaiturille – Asukkaalla selkeä näkemys porsastelun syystä
 8. Juttua päivitetty: Vantaan poliisioperaatio ohi, kohdehenkilö otettu kiinni – Liittyi "hengen ja terveyden suojaamiseen"
 9. Taas uusi saari avautui yleisölle Helsingissä – piskuinen luoto luotsitupineen on saaristo pienoiskoossa
 10. Muutoksia Itä-Helsingin palveluissa: Kontula jäämässä ilman omaa terveysasemaa, Myllypuroa laajennetaan ja Kivikko saa jatkaa toistaiseksi
 11. 1990-luvun taloja purkuun Meri-Rastilassa – uusien rakentaminen kutistaa puistoja
 12. Kuva: Senaatintorin terassi aukesi hyvin hiljaisena – juomien hintataso jakoi heti mielipiteet
 13. Enkelinsiipinen hanhi jouduttiin lopettamaan – Korkeasaaren asiantuntija: Ei pullaa eikä leipää vesilinnuille
 14. Kun meteli alkaa, Veijo, 73, kantaa patjan olohuoneeseen – ”Kun palasin vaimon hautajaisista ja se taas alkoi, olin että ei voi olla totta”
 15. Espoon tämän vuoden väestönkasvusta lähes 100 % vieraskielisiä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.