Helsinkiläisessä elokuvateatterissa tulipalo – leffanäytöksiä peruttu

Helsingin Kaisaniemessä sijaitsevassa Kinopalatsissa syttyi viime yönä tulipalo, joaiheutui teknisistä syistä.

Palovahingot rajautuivat 1-salin takariveille pienehkölle alueelle automaattisen sammutusjärjestelmän aktivoiduttua ja sammutettua tulipalon ja hälyytettyä palokunnan paikalle.

Tulipalon sammutusvedet aiheuttivat teatterissa laajempia vesivahinkoja, joista johtuen 1-salin lisäksi salit 5, 6, 7, 8, 9 ja 10 sekä alatason herkkumyymälä pysyvätsuljettuina toistaiseksi.

Huomenna lauantaina teatterin salit 2, 3 ja 4 palvelevat normaalisti ja lippuja ja herkkuja voi ostaa Kaisaniemenkadun yläaulan myyntipisteestä tai salin 2 baarista. Myös muut pääkaupunkiseudun teatterit –Tennispalatsi, Itäkseskus, Flamingo, Omena, Sellosekä viereinen Maxim-teatteri – palvelevat asiakkaita normaalisti.

Finnkinon asiakaspalvelu on yhteydessä peruutettavia lippuja ostaneisiin sähköpostitse päivän aikana, mikäli asiakkaan yhteystiedot ovat tiedossamme. Kinopalatsiin ostetut näytösliput voi käydä vaihtamassa tai perumassa myös lähimmässä Finnkinon teatterissa.

Lauantaista eteenpäin salien 2-4 näytökset pyöritetään tavalliseen tapaan. Muiden salien osalta tilanne tarkentuu tiistaihin mennessä.

Salit 1, 6, 7 ja 8 olevat kiinni pidempään vesivahingon vuoksi. Alakerran myymälä ei ole käytössä, mutta lippu- ja herkkuostokset voi viikonlopun aikana hoitaa Kinopalatsin sisääntuloaulan väliaikaisesta myymälästä tai 2-salin edustan Oscar’s Barista.

Finnkino on yhteydessä tilat vuokranneisiin yritysasiakkaisiin, mikäli tilanteella on vaikutusta tulevaan tilaisuuteen.

LISÄYS 10.5. kello 13.35: Muutettu Kinopalatsin aukiolotietoja ajantasaisemmaksi.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut