Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Oliko puistolalaisten ilo Postin siirrosta takaisin Helsinkiin ennenaikainen? – Posti: "Teemme myöhemmin päätökset jatkosta"

Puistolan asukkaat riemuitsivat torstaina, että Puistolan postipalvelut siirtyisivät Vantaan Tikkurilasta takaisin Helsinkiin.

Puistolan Posti lopetettiin ja palvelut siirrettiin naapurikaupungin puolelle viime vuoden keväällä.

Asukasyhdistys Puistola-Seura jakoi tiistaina Facebookissa Postilta saamansa vastauksen, jonka mukaan postinumeroalueiden 00750 ja 00760 postipalvelut siirtyisivät Tikkurilasta Malmin Citymarketin Postin palvelupisteeseen.

Vastauksen taustalla on Puistolan Omakotiyhdistyksen ja Puistola-Seuran tekemä asukaskysely, jossa valtaosa kannatti postipalveluiden siirtämistä Malmille ja vain ani harva halusi pitää ne Tikkurilassa.

Postin aluepäällikkö Kari Niukkanen ei kuitenkaan vahvista, että valmista suunnitelmaa vielä olisi.

– Olemme saaneet Puistola-Seura ry:n ja Puistolan Omakotiyhdistys ry:n jäsenilleen tekemän kyselyn tulokset. Käsittelemme kyselyn tulosta suunnittelupalaverissa ja teemme myöhemmin päätökset jatkosta, Niukkanen sanoo.

Puistolassa on myös aprikoitu, että postipalveluiden siirtyminen liittyisi Tikkurilan Postin oman myymälän lopettamiseen.

– Ei ole tehty mitään päätöksiä. Postin omia myymälöitä koskeva yt-neuvottelu päättyy kesäkuun alussa, Niukkanen tyytyy sanomaan.

Lue myös:Pääpostista ainoa postin myymälä koko Helsingissä? – HU vieraili lakkautusuhan alla olevassa Hakaniemen postissa: "Jos tämä lopetetaan, minne sitä sitten menee"