Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin nopeasti McDonald's söi sanansa – toimitusjohtaja kiisti aivan äskettäin, että euron juusto kallistuisi 1,10 euroon

Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan tamperelaisesta Mikasta, 21, joka koki sunnuntai-iltana jonkinlaisen järkytyksen, kun Lielahden McDonald'sissa klassinen euron juusto -juustohampurilainen maksoi 1,10 euroa.

IS:n mukaan Mika asioi pikaruokaketjun itsepalveluautomaatilla ja huomasi hinnan vasta hampurilaiset ostettuaan.

– Lopuksi katsoin hintaa, että kaksi euron juustoa maksaakin 2,20, että mitä ***ttiä tämä nyt meinaa, Mika sanoo Ilta-Sanomien mukaan.

McDonalds' Finlandin viestintäjohtaja Heli Ryhänen sanoo IS:lle vahvistaa, että kyse on kokeilusta, joka alkoi huhtikuun alussa. Ryhäsen mukaan ketjulla on painetta nostaa juustohampurilaisen hintaa, joka on jo pitkään ollut tasan euron, vaikka kustannukset ovat kallistuneet.

McDonald's on pitänyt kokeilussa matalaa profiilia, ja vielä tämän vuoden alussa ketjun johto kiisti suunnitelmat korottaa hintaa.

Helsingin Uutiset kysyi helmikuussa 2019 asiaa Suomen McDonald'sin toimitusjohtajalta Olli Johanssonilta Johansson vastasi tuolloin kieltävästi kysymykseen, onko suositun juustohampurilaisen hinta kallistumassa Mäkkärissä.

Helsingin Uutisten tietojen mukaan juustohampurilaisen hintatasosta on tiedustelu helmikuussa myös galluptutkimuksella. Tutkimuksessaihmisiltä kysyttiin, olisivatko he valmiita maksamaan euron juustosta 0,75 euroa, yhden euron, 1,50 euroa tai jopa 1,75 euroa.