Näin kastike suurustetaan jauhoilla – onnistuu kolmella eri tavalla

toimitus

Kastikkeen voi suurustaa jauhoista kolmella eri tavalla. Tässä vaihtoehdot:

1 Rasvasuurustus

Sulata nokare voita paistinpannussa. Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita tasaiseksi. Lisää neste vähitellen koko ajan sekoittaen. Useimmiten kastike saostetaan vehnäjauhoilla.

2 Kokonestesuurustus

Mittaa kylmä neste ja jauhot kattilaan ja sekoita niin, että seoksesta tulee tasaista. Kuumenna kastiketta koko ajan sekoittaen, kunnes kastike saostuu.

3 Osanestesuurustus

Sekoita jauhot vesitilkkaan. Kaada seos ohuena nauhana kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen.

Ohjeet on poimittu K-ruoka.fi-sivustolta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.