Espoolainen Janely, 24, on luonnollisen kauneuden lähettiläs – Paratiisihotellin sinkulla nyt mielessä Miss Hot Rod -kisan voitto

Toni Tervo

Janely Asulletilanne on tuttu.

Joku tunnistaa hänet etäisesti ja tulee juttelemaan 24-vuotiaan naisen ollessa yöelämässä. Syynä on vuoden 2015 paratiisihotelli-ohjelma, jossa Janely etsi suhdetta yhtenä ohjelman sinkkunaisista.

– Paratiisihotelli oli kokemuksena hauska homma. Sieläkin paljon kasvettiin ja näki itessään monia piirteitä, mitä ei muuten ehkä näkisi.

– Ei senyt sillä tavalla vaikuta mun siviiliin paitsi, että ihmiset tunnistaa ja usein juuri yöelämässä enemmän lähestyy ja juttelee. Mikä on ihan mukavaa, nainen hymyilee.

Viime aikoina espoolaisen on voinut jälleen bongata julkisuudesta, sillä hän on yksi American Car Shown yhteydessä järjestettävän Miss Hot Rod -kilpailun finalisteista.

– Fiilis on hyvä ja jännityksellä jo odotan kovasti finaalia ja muutenkin koko American Car Show tapahtumaa. Tulee olemaan varmasti ihan super magea viikonloppu.

Janelyn mukaanhänen vahvuutensa kilpailussa on luonnollisuus. Nainen on aiemmin osallistunut Miss Helsinki -kilpailuun, mutta silloin tie tyssäsi semifinaaliin.

– Miss Hot Rod kilpailuun lähin mukaan sen takia, koska se on kiinnostava. Minulla on mielenkiintoa moottoreihin ja adrenaliiniin, minkä saan niistä. Eikä kilpailu perustu ainoastaan ulkonäköön, vaan myös luonteeseen.

– Tämä itse kokemus on jo aika voitto, mutta jos voittaisin, niin pyrkisin avaamaan monia ovia ja tekee duunia yhteistyökumppaneitten kanssa. Jos vaan mahdollisuuden saan, niin haluisin päästä Miss Hot Rod organisaatioon mukaan järjestämään kilpailua tai muuta vastaavaa. Eikö se sanonta ole, että rakkaudesta laijiin.

Tällä hetkellä leipuri-kondiittoriksi opiskeleva nainen kuvailee itseään temperamenttiseksi, mutta huolehtivaiseksi persoonaksi.

– Paheeni on ehkäpä se, että sytyn nollasta sataan sekunnissa ja olen vähän äkkipikainen. Mutta onneksi myös rauhotun yhtä nopeasti kun sytynkin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Harva tietää tästä Mauno Koiviston 60-vuotisjuhlan kunniaksi tehdystä muistopaikasta Helsingissä – "Häpeällistä, ettei ole hoidettu"
 2. Tästä syystä Helsingin kaikki poliisiveneet ovat Villejä – "Nimi juontaa juurensa 60–70-lukujen taitteeseen"
 3. Tässäkö uusi keino vähentää auton tarvetta Helsingissä? – yhteiskäytöllisten tavarapyörien kokeilu alkoi
 4. "Aikataulussa ollaan enää nippa nappa" – Raidejokeri kohtasi vaikeuksia, jotka projektinjohtajan mukaan tässä kohti hanketta ovat "hankala asia"
 5. Ainutlaatuinen saari avautuu retkikohteeksi Helsingissä – 1800-luvun luotsituvasta tehtiin ravintola
 6. USU-gallup: Puolet suomalaisista pitää rasismia suurena ongelmana
 7. UIT: Konkurssihakemus olisi jätetty tekemättä, jos Posti olisi tuonut tärkeän kirjeen ajoissa – "Emme missään tapauksessa ole menossa konkurssiin"
 8. Vihamielinen peli-ilmiö käänsi päitä Helsingin keskustassa – nämä 5 asiaa jokaisen tulee tietää The Last of Us Part II:sta
 9. Nämä 9 Helsingin ravintolaklassikkoa tulisi kokea edes kerran elämässä – "Keittiö ja palvelu ovat olleet ensiluokkaisia kautta aikojen"
 10. T24: Virossa yrityksille on koronakriisin aikana jaettu 231 miljoonaa euroa palkkatukea – Tukea voi hakea vielä kesäkuulta
 11. Kesäkuussa hukkui 18 ihmistä – Miehet tilastossa yliedustettuina
 12. Perinteiset heinätalkoot jäävät tänä vuonna järjestämättä – päätös tapahtuman pitämisestä piti tehdä silloin, kun rajoitukset olivat tiukat
 13. Kuluttajaluottojen korkokatto madaltui koronan takia väliaikaisesti 10 prosenttiin, suoramarkkinointi kiellettiin
 14. Vantaalaisyritys tuo maahan erikoiskalvoa, jonka pinnalla koronaviruskin nujertuu puolessa tunnissa
 15. "Se on hirmu vaarallista touhua" – venepoliisi menee hätiin, kun Helsingin laivaväylillä uidaan ja silloilta hypitään

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Kuva: Senaatintorin terassi aukesi hyvin hiljaisena – juomien hintataso jakoi heti mielipiteet
 2. Nämä 9 Helsingin ravintolaklassikkoa tulisi kokea edes kerran elämässä – "Keittiö ja palvelu ovat olleet ensiluokkaisia kautta aikojen"
 3. Lähes 100 päivää palanut koronasymboli sammutettiin Helsingissä – hotellinjohtaja paljastaa, kuinka jättisydän tehtiin
 4. Vihamielinen peli-ilmiö käänsi päitä Helsingin keskustassa – nämä 5 asiaa jokaisen tulee tietää The Last of Us Part II:sta
 5. "Aikataulussa ollaan enää nippa nappa" – Raidejokeri kohtasi vaikeuksia, jotka projektinjohtajan mukaan tässä kohti hanketta ovat "hankala asia"
 6. Ainutlaatuinen saari avautuu retkikohteeksi Helsingissä – 1800-luvun luotsituvasta tehtiin ravintola
 7. Näin paljon maksaa oluttuoppi Senaatintorin jättiterassilla – Ravintoloitsija lupaa: "Ei riistohintoja eikä terassilisää"
 8. Helsinki tekee syksyllä päätöksiä satamien sijanneista – satamaselvitykselle heti kritiikkiä: "Miksi toimivaa käytäntöä ei haluttu tutkia vaihtoehtona?"
 9. Helsingin taivaalla jyrähtää huomenna – Hornetin ylilento kunnioittaa jatkosodan hävittäjälentäjän muistoa
 10. T24: Muista ottaa virallinen matkustusasiakirja mukaan Tallinnan matkalle, muuten voit saada mojovat sakot
 11. USU: Näin paljon oluen, viinin ja väkevien hinta voi nousta – Alkoholiveron korotus syksyllä hallituksen käsittelyyn
 12. Laivamatkustaminen lähialueille nyt hyvin suosittua – Tallink lisää lähtöjä Riikaan ja Tallinnaan
 13. Legendaarinen DTM-yökerho suljetaan Mannerheimintiellä – Puumabaarin melu kantautui kolmeen hotellihuoneeseen
 14. Hakaniemen hallin remontin hinta nousi 20 miljoonasta 40 miljoonaan euroon – uusi mutka ilmestyi matkaan: "Hankaloittaa monella tavalla"
 15. Selvitys: Matkustajaliikenteen keskittäminen Vuosaareen ei ole realismia

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.