Uusi Lidl Helsinkiin – profiloi kauppakeskuksen entistä enemmän ruokaostosten paikaksi

Vuosaaressa sijaitsevaan kauppakeskus Columbukseen avataan uusi Lidl ensi vuoden kesällä. Myymälään tulee pinta-alaa noin 1 300 neliömetriä ja se sijoittuu kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen, Vuosaaren metroaseman vieressä olevan sisäänkäynnin läheisyyteen.

Columbus on Lidlin avauksen jälkeen Itä-Helsingin alueella ainoa kauppakeskus, josta löytyy kolmen päivittäistavarakaupan ketjujen myymälät.

– Columbuksen kaupallinen tarjonta painottuu jatkossa yhä voimakkaammin päivittäisen arjen asioinnin tarpeisiin. Kauppakeskuksessa on Lidlin avauksen jälkeen kolme päivittäistavarakauppaa: Lidl, K-supermarket ja S-market. Näiden lisäksi Columbuksessa on useita muita arjen tarpeita palvelevia myymälöitä, kuten Tokmanni ja kodinsisustamisen myymälä Jysk, Cityconin keskuspäällikkö Topi Pasila kertoo.

Lähivuosina Columbuksen välittömään läheisyyteen rakennetaan vielä paljon lisää uusia asuntoja ja alueen asukasmäärä kasvaa edelleen.

Myymälän avaaminen kestää ensi vuoteen, koska myymälän rakentamiseen haetaan ensin vaaditut luvat, ja rakennustyöt päästään käynnistämään vasta sen jälkeen.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut