Pasilan kauppakeskus Triplan avajaispäivä julki – samaan aikaan avautuu myös Pasilan uusi asema

Pasilan Triplan rakennustyöt ovat edenneet aikataulussaan. Suomen ja samalla koko Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Mall of Tripla avataan 17. lokakuuta 2019. Samaan aikaan otetaan käyttöön myös uusi Pasilan asema.

Pasilan asema on tällä hetkellä Suomen toiseksi vilkkain, ja tulevaisuudessa häämöttävien raideliikenteen muutosten myötä sen ennustetaan jopa nousevan Pohjois-Euroopan toiseksi vilkkaimmaksi asemaksi heti Tukholman jälkeen.

Liiketiloista on vuokrattu jo lähes 90 prosenttia. Parhaillaan Triplassa viimeistellään pintoja ja testataan talotekniikkaa. Sitten töihin pääsevät 250 eri yrityksen omat sisustustiimit, joista osa tulee ulkomailta.

Mall of Triplassa vuokralaiset saavat personoida liiketilojaan ja sisäänkäyntejään niin paljon kuin haluavat.

– Kun annetaan luovuudelle tilaa, saadaan elävä, monimuotoinen ja kiinnostava kaupunkikeskus, jossa on aina jotain nähtävää ja koettavaa, YIT:n kaupallinen kehitysjohtaja Pirjo Aalto kuvailee.

Tulevaisuudessa Triplan kauppakeskuksessa, toimistoissa ja hotellissa työskentelee jopa 7 000 ihmistä.

– Monet kauppakeskustoimijamme ovat aloittaneet tai aloittavat rekrytointikampanjansa kevään ja kesän aikana, joten kannattaa pysyä kuulolla siitäkin syystä, Aalto muistuttaa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut