Pohjoismaiden suurimmat tatuointimessut Kaapelitehtaalla – "Väärää syytä tatuoinnin ottamiseen ei ole"

Pohjoismaiden suurin tatuointitapahtuma Helsinki Ink valtaa taas Kaapelitehtaan Merikaapelihallin 29.–31. maaliskuuta. Artisteja on messuille tulossa muun muassa Italiasta, Espanjasta, Saksasta, Portugalista, Japanista, Venäjältä ja Yhdysvalloista. Messujen teemana ovat ajankohtaiset hybrid-tatuoinnit.

– Monilla asiakkaistani on varsin selkeä näkemys siitä, mitä ja millaisen kuvan he ihoonsa haluavat, ja mitä he tatuoinnillaan tahtovat ilmaista. On myös niitä asiakkaita, joille tatuoinnin ottaminen on hauska kokemus tai kaunis koriste. Usein tatuoinnit ovat kuitenkin kaikkea tätä yhtä aikaa, eikä tatuoinnin ottamiselle olekaan varsinaisesti oikeita tai vääriä syitä, kertoo messujen tapahtumakoordinaattori ja tatuoija Kimmo Rosti

Aukioloajat: perjantai kello 18–01, lauantai 12–01, sunnuntai 12–19. Ikäraja K18, alle 18-vuotiaat vanhempien seurassa ennen kello 18. Ennakkoliput Tiketistä.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Mainos: Suomen luontokeskus Haltia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut