Roihuvuoren palvelukeskuksen remontti valmistui – avajaiset ensi viikolla

Roihuvuoren monipuolinen palvelukeskus on palannut remonttievakon jälkeen tuttuun osoitteeseen Punahilkantielle, jossa se on sijainnut jo vuodesta 1963 saakka.

– Olemme kaikki todella iloisia, että pääsemme kotiin pitkän remonttievakon jälkeen. Asiakkaat ovat odottaneet etenkin ravintolan aukeamista. Myös kaivattuja kesävieraita, kesälampaita, odotetaan innolla, kertoo sosiaaliohjaaja Maarit Ajalin.

Avajaisia juhlistetaan 26. maaliskuuta kello 11 alkaen. Juhlat ovat kaikille avoimet.

Päivän ohjelma sisältää muun muassa mahdollisuuden tutustua keskuksen tiloihin, kakkukahvit, tanssiorkesterin esityksen ja tasapainoilua kuntosalin tasapainoradalla. Paikalle saapuu myös presidentti Tarja Halonen, joka pitää juhlapuheen kello 13.

Juhliin odotetaan saapuvan paljon väkeä, joten paikalle kannattaa saapua julkisilla kulkuvälineillä.

Mikäli juhlat jäävät väliin, voi Roihuvuoren monipuoliseen palvelukeskukseen voi tulla tutustumaan sen kaikkina aukioloaikoina arkisin kello 8–16.

Palvelukeskuksen osoite on Punahilkantie 16. Toiminta on tarkoitettu helsinkiläisille eläkeläisille ja työttömille. Palvelukeskuksessa toimii myös kahvila–ravintola, josta saa muun muassa aamupalaa ja lounasta.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut