Facebook voi olla rikki koko illan – myös Instagram-käyttäjillä ongelmia

Aapo Siippainen

Useat Facebookin käyttäjät eri puolilla maailmaa ovat kertoneet, ettei kirjautuminen palveluun onnistu. Myös Facebookin omistamassa kuvapalvelu Instagramissa on ollut ongelmia.

Facebook antaa sisään kirjautuessa virheilmoituksen, jonka perusteella vian korjaaminen voi kestää myöhään iltaan.

– Facebook on juuri nyt pois käytöstä huollon takia, mutta palaa muutaman tunnin kuluessa. Kiitos kärsivällisyydestäsi, kun kehitämme sivustoa, sivulla kerrotaan.

Vika alkoi ilmetä palveluissa keskiviikkona kello 19 jälkeen.

Facebookin Messenger-pikaviestipalvelun toiminassa ei ole Helsingin Uutisten saamien tietojen mukaan ilmaantunut yhtä suuria ongelmia kuin itse Facebookissa.

Onko muillakin ongelmia Facebookissa? Minä saan jaettua asioita, jos jaan niitä muiden sivuilta, mutten itse postattua? #facebook#ongelmat — Iivari Koutonen (@Iivarius) 13. maaliskuuta 2019

Mitä tapahtuu silloin kun pitäis jos ruveta tekemään some-hommia??? FACEBOOK ja INSTAGRAM: molemmat ei toimi!! #FacebookDown#instagramdown — Tuukka Raitala (@TuukkaRaitala) 13. maaliskuuta 2019

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut