Miss Helsinki Ninan, 25, ex-poikaystävä vaati naista ottamaan silikonirinnat – "Rinnat ovat oikeasti osa kehossani, minkä suhteen luoja on siunannut minua"

Kauneuskirurgiset toimenpiteet nousevat tasaisin väliajoin esiin misseistä puhuttaessa.

Eipä siis ihme, että halitsevan Miss HelsinkiNina Kallionfanit toivoivat tämän kertovanblogissaanonko nainen tehnyt itselleen minkäänlaisia korjauksia. 25-vuotias Kallio ei aiemminkaan ole kaihtanut arkojen aiheiden avaamista, eikä tämä ollut poikkeus.

– Olen tosiaan muotoillut aikoinaan huuliani, minua ärsytti silloin ylähuulieni epäsymmetria ja sopivan alekampanjan astuessa voimaan laukkasin piikin alle oitis. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen, mutta en koe tarvetta tehdä sitä uudelleen. Huuleni ovat aika superkivat juuri tällaisina, hän kirjoittaa.

Nainen kertooparannelleensa myös nenäänsä.

– Kävin piikittämässä tänä vuonna täyteainetta myös nenänvarteeni, sillä ”kyömy” häiritsi minua ja halusin suoran nenän. Sain tosin tästä palautetta seuraajiltani, että olipas turhamaista. Toisaalta, mitä minun nenäni muokkaaminen on keneltäkään pois? Se, että parilla piikillä voi välttää nenäleikkauksen, niin on se minusta aika siistiä ja esimerkillistä tuoda myös esille. Lisäksi oma oloni oli tämän 10 minuuttia kestäneen toimenpiteen jälkeen itsevarmempi ja onnellisempi, joten ehdottomasti päätös oli oikea.

Kallio toteaa, että muuta varsinaista kauneustoimenpidettä ei hänelle ole tehty. Hän jatkaa kuitenkin hankkineensa microblading-kulmat, tekoripset ja "remontoineensa" hampaitaan.

Jos hän olisi kuunnellut entistä poikaystäväänsä, niin veitsen alla olisi voinut tulla käytyä useammin.

– Pudotin melkein silmät päästäni, kun entinen poikaystäväni kehotti minua ottamaan silikonit. Puristin vain tissejäni järkyttyneenä haavi auki ja kiljuin, että enkä ota! Mutta vakavasti ottaen rinnat ovat oikeasti yksi osa kehossani, minkä suhteen luoja on onnekseni siunannut minua. Aamen, Kallio toteaa blogissaan

Naisen mukaanpalaute hänen ulkonäöstään on ollut lievästi sanottuna ristiriitaista.

– Voitteko muuten kuvitella, että samalla viikolla bussikuski kysyi, ostanko lasten vai aikuisten lipun ja toisaalla keskustelupalstoilla ihmeteltiin minun näyttävän 40-vuotiaalta. Mieletöntä, aika monikäyttöinen lärvi siis! Tiedän, että noille jutuille pitäisi vain nauraa, mutta kyllä vilkaisin auton sivupeilistä ensin, että mitä helvettiä. Tämän jälkeen hihitin koko automatkan.

Olen sitä mieltä, että kukaan ei ole pätevä aliarvioimaan toisen ihmisen ”virheitä” kehossa ja haluja niiden korjaamiseen. Ihminen itse katsoo omaa naamaansa sieltä vessan peilistä joka aamu ja jos peilikuvassa on korjattavaa niin antaa mennä vain. Järkeä käyttäen, totta kai. Antaa jokaisen olla juuri sellainen kuin parhaakseen näkee, itseä vartenhan täällä ensisijaisesti eletään.

Lue Kallion koko blogi tästä

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut