Uudehkolla kauppakeskuksellä Helsingissä huippuvuosi – kävijämäärä kovassa kasvussa

Lauttasaaren vanhan ostoskeskuksen paikalle pari vuotta sitten avautunut kauppakeskus Lauttis on löytänyt asiakkaansa. Kauppakeskuksella on takanaan huippuvuosi, kun kävijämäärä nousi 19 prosenttia ja kokonaismyynti kasvoi 10 prosenttia.

Viime vuonna myös palkittu, napolilaista pizzaa tarjoava Pizzeria Luca avasi Lauttikseen. Kaikkiaan keskuksessa on noin 20 liikettä.

– Haluamme olla saaren oma keskus ja asiakkaamme ovatkin erittäin aktiivisia. Kauppakeskus Lauttis on osa nykyaikaista hybridikeskusta, joka koostuu pienen lähipalvelukauppakeskuksen lisäksi asunto-osakeyhtiöistä sekä metroasemasta. Tämän vuoksi emme valitettavasti pysty yksin vaikuttamaan kaikkeen mitä kiinteistössä tai sen läheisyydessä tapahtuu. Metrosta esimerkiksi vastaa HKL, kertoo kauppakeskuspäällikkö Hannis Raitanen viitaten siihen, että muun muassa kun uutta asetinlaitetta asennettiin, metro ei kulkenut Lauttasaaresta itään pariin päivään.

– Tällaisiin asioihin esimerkiksi emme voi vaikuttaa mitenkään, vaikka monesti saammekin niistä kyselyitä, Raitanen jatkaa.

Yle uutisoi hiljattain, että Lauttasaaren metroasemalla on havaittu vesilammikoita ja katon on epäilty vuotavan.

Lauttasaaren seurakunta on pian avaamassa oman tilansa Lauttiksen toiseen kerrokseen.

– Seurakunnan kohtaamispaikka palvelee saaren asukkaita maaliskuusta lähtien, Raitanen sanoo.

Juttua muokattu 11.3. klo 9.46, korjattu juttuun Raitasen sitaattia, ja lisätty yksi kommentti.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut