Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ravintolamaailma uudistetaan Kaaressa – tilalle tulee muun muassa hehkutettu sushipaikka

Kannelmäen Kaaren ravintolamaailmassa puhaltavat uudet tuulet. Kauppakeskuksessa reilut viisi vuotta sijainneiden Kylä-ravintoloiden taru päättyy 25. helmikuuta, ja Kylässä toimineet Chico’s, Chilitos, LaFamiglia ja Cafe Velo suljetaan.

Maaliskuussa tiloihin aletaan remontoida uutta ravintolamaailmaa.

Prometheus Partnersin toimitusjohtaja Terhi Sell kertoo, että uusi liki 2 000 neliön laajuinen ravintolakokonaisuus avataan ravintolan ensimmäiseen kerrokseen elokuussa. Ravintolamaailman osaksi 1. kerrokseen siirtyvät myös toimintaansa jatkavat HOK-Elannon Spaghetteria ja Coffee House.

–  Näiden lisäksi ravintolamaailmaan sijoittuvat Fafa’s, Kotipizza ja Konnichiwa, kaikki paljon kaivattuja uusia tulokkaita. Kevään mittaan julkistamme vielä uusia nimiä, Sell kertoo.

Kyseessä on sushi-buffetistaan tunnetun Konnichiwan toinen ravintola Helsingiissä.

–  Ravintolamaailman sisäilmeen suunnittelussa on tavoiteltu lämmintä ja viihtyisää tunnelmaa. Jokaisella ravintolalla on omat tarjoilu- ja istuma-alueensa, vaikkakin eri yksiköt ovat vierekkäin yhteisen kokoavan käytävän varrella. Laulukujan puolella ravintoloiden ulkoterassit palvelevat valoisina kesäiltoina myöhään, Sell kuvaillee.

Perheen pienimmille rakennetaan leikkipaikka.

Prometheus Partners vastaa kauppakeskus Kaaren kaupallisesta johtamisesta, markkinoinnista ja kehittämisestä. Kaaren omistaa ruotsalainen kiinteistösijoitusyhtiö Niam, jolle HOK-Elanto myi keskuksen vuonna 2015.