Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Alexandra, 26 paljastaa parhaan treffikokemuksensa – "En ikinä menisi ensimmäisillä kerralla leffaan"

Alexandra Bäckmanille osallistuminen Suomen Bachelorin uudelle kaudelle toi elämään uusia ihmisiä.

– Ohjelma oli ehdottomasti positiivinen kokemus. En olisi ikinä uskonut, että löydän näin hyviä ystäviä mitä tämän ohjelman kautta löytyi. Danielasta, Mariasta ja Venlasta tuli minulle todella läheiset ystävät. Aloitin myös crossfitin vihdoin ja viimein. Sen aloittamista olen miettinyt jo muutaman vuodan ajan. Käydään Danielan ja Venlan kanssa Bachelorin eli Christofferin omistamalla salilla treenaamassa ja kivaa on ollut.

26-vuotias porvoolaisnainen harkitsi jo viime kaudella hakevansa mukaan Bacheloriin jo ohjelman viime kaudella, mutta rohkaistui vasta nyt. Eikä tarvinnut pettyä.

– Ohjelma vastasi odotuksia ja itse bachelor oli enemmän mitä olisin voinut edes toivoa. Tämä kokemushan oli sinänsä vähän pelottava ja jännittävä, kun toisesta ei ollut etukäteen mitään tietoa. Se pelotti, että mitä jos hän on ihan kaikkea muuta, kuin sitä mitä minä mieheltä toivon.

– Onneksi oli erittäin positiivinen yllätys ja voin rehellisesti sanoa että olin ihan täysin mukana ja aidosti kiinnostunut hänestä alusta lähtien.

Itseään positiiviseksi ja huomaavaiseksi ihmiseksi kuvaileva Bäckman kertoo syttyvänsä miehestä, joka näyttää aidosti kiinnostuksen. Liian päällekäyvä käytös kuitenkin vie naisen kiinnostuksen nopeasti pois.

Parhailla treffeillään hän on päässyt urheilemaan.

– Paras treffikokemus on, kun olin toisilla treffeillä kiinnostavan miehen kanssa ja mentiin pelaamaan squashia. Tykkään urheilullisista miehistä, joten squash oli hyvä treffi-idea. Siinä näkee kuinka kilpailuhenkinen toinen on ja samalla miten hyvin ottaa toisen huomioon. Samalla pystyy juttelemaan ja flirttailemaan eikä ”treffiaika” mene hukkaan kun saa treenin tehtyä samalla, nainen virnistää

– Huonoin treffikokemus on, kun olin erittäin tylsän oloiselta vaikuttavan miehen kanssa kahvilla ja otin ison kahvin. Tuntui että treffit kestivät ikuisuuden ja kahvi ei lopu koskaan. Jauhettiin jostain ihan turhanpäiväisistä asioista ja mies ei kyllä vaikuttanut yhtään siltä että häntä kiinnostaa yhtään mikään elämässä muutenkaan.

Nainen kehottaakin panostamaan varsinkin ensimmäisillä treffeillä aktiiviseen tekemiseen.

– En ikinä menisi ensimmäisillä treffeillä esimerkiksi leffaan. Eihän leffassa pysty keskustelemaan ja sitä kautta tutustumaan toisiinsa.