Taksikuski Olli Lindholm yllätti ruotsalaisen johtajan totaalisesti – IS: "Äijä meni ihan hiljaiseksi eikä puhunut enää mitään"

Ilta-Sanomat on julkaissut verkkosivuillaan edesmenneen Yö-laulaja Olli Lindholmin haastattelun, jossa tähti kertoo ajastaan taksinkuljettajana. Haastattelua ei ole syystä tai toisesta aiemmin julkaistu.

Lindholm ajoi taksia Tampereella vuosina 1998–2001. Samoihin aikoihin Yö lähti nousemaan uuteen kukoistukseen triplaplatinaa myyneen Legenda-kokoelmalevyn vauhdittamana

Tästä huolimatta ihmiset eivät yleensä tunteneet julkkiskuljettajaansa eikä sana hänen toisesta ammatistaan lähtenyt leviämään laajalle, koska sosiaalista mediaa ei vielä ollut.

Lindholm myös kertoo lehdelle huvittavasta tapauksesta, kun kolme ruotsalaista johtajaa oli noussut hänen autonsa kyytiin.

Radiosta lähti soimaan Yön kappale ja johtaja pyysi laittamaan radion lujempaa.

– Kysyin häneltä, että tiedätkö mikä tämä biisi on, ja hän ei tiennyt, joten kerroin, että se olen minä! kertoo naurava Lindholm IS:lle

– Se äijä meni ihan hiljaiseksi eikä puhunut enää mitään. Minä rupesin sitten laulamaan kappaletta mukana ja mies totesi, että kyllä se oikeasti olet sinä.

Taksihommien lisäksi Lindholm ehti Yö-hommien ohessa työskennellä muun muassa siivojana.

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut