Venla, 27, kertoo mikä on pahin moka mieheltä treffeillä – "Sellainen ravintola on ihan nou-nou"

Toni Tervo

Mielenterveyshoitajana työskentelevä Venla Nikulainen nähdään keväällä hiukan erilaisemmissa ympyröissä.

27-vuotias nainen tavoittelee televisiossa nimittäin Suomen Bachelorin sydäntä. Hän haki mukaan ohjelmaan melko yksinkertaisesta syystä.

– Elämäntilanteeni hakiessa oli sellainen, että kaipasin jotain uutta ja olin ollut pidempää sinkku, kaipasin elämääni toista ihmistä, jonka kanssa jakaa arki, hän kertoo.

Nikulaisen mukaan ohjelma oli positiivinen ja opettavainen kokemus. Löytyipä sieltä elämään uusia ihmisiäkin.

– Ollaan päivittäin yhteyksissä Marian, Alexandran ja Danielan kanssa. Opin paljon uusia puolia itsestäni. Ehkä isoin on se, että olen oikeasti todella herkkä, kun puhutaan ihmisten välisistä kemioista. Toivottavasti musta ei näytetä pelkästään sitä vollottavaa Venlaa ohjelmassa.

– Jännittää! En tiedä katsonko ensimmäisen jakson silmät kiinni vai laput silmillä. Jännittää niin paljon mitä tuleman pitää.

Nikulaisen mielestä hyvät treffit tunnistaa siitä, että ajankulua ei huomaa. Tietyt piirteet kumppanissa saavat naisen kuitenkin kavahtamaan.

– Mies voi mokata treffit puhumalla vain itestään tai kerskumalla saavutuksillaan. Myös viemällä minut liharavintolaan on ihan "nou-nou". Koska en syö lihaa.

Nainen tietääkin melko hyvin millaista miestä rinnalleen toivoo

– Itsevarma ja määrätietoinen mies saa kiinnostuksen heräämään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.