Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tämä rap-video näyttää, minkä takia Mattia rakastettiin – "Luultavasti maailman suomalaisin ihminen"

Urheilusankari. Levylaulaja. Kansanmies.

Matti Nykäsestä tuli vuosien varrella suomalaisille elävä ikoni, joka virheitä tehtyään nousi aina ylös jatkamaan sinnikkäästi elämäänsä.

Nykänen jaksoi yllättää musiikintekijänä. Hän suhtautui musiikkiin samanlaisella ammattilaisen otteella kuin oli tehnyt mäkihyppääjänä urhelu-urallaan.

Keikoilla Nykänen lauloi omia biisejään, joita oli tekemässä muun muassa Vexi Salmi.

Laulajanakiniskelmä- ja popartisti pystyi yllättämään. Oheisella videolla Nykänen on vierailevana tähtenäYksi Totuus -rap-kokoonpanon kanssa. Video on kuvattu Jyväskylässä ja taustalla vilahtelee useita Nykäselle rakkaita maisemia.

Suomi-niminen kappale julkaistiin itsenäisyyspäivän alla 2018.

Yksi Totuus kertoi, että Nykänen päätyi mukaan projektiin, koska "Matti luultavasti maailman suomalaisimpana ihmisenä voisi sopia laulamaan biisiin".

– Otimme Mattiin yhteyttä ja onneksemme hän oli heti messissä. Matin kanssa on ollut mahtavaa tehdä yhteistyötä, kova äijä, aito ja periksiantamaton suomalainen mies. Itse kappaletta äänitettiin koko päivä Matin saunamökissä ja mies antoi kaikkensa vaikkei mikään satakieli olekaan. Taisi siinä muutaman kerran marsukin aivastaa, Yksi Totuus kertoiyhteistyöstä mäkikotkan kanssa levy-yhtiö Sonyn tiedotteessa.