Esperi Caren hoivakoti peri muistisairaalta 15 euroa vessapaperin vaihdosta – näin kommentoi nyt vt. toimitusjohtaja

Esperi Caren hoivakotia ja vessapaperin vaihdon maksullisuutta Seura-lehden haastattelussa kommentoi nyt vt. toimitusjohtajaHeini Pirttijärvi,joka ei valitettavasti ehtinyt kommentoida alkuperäistä juttua.

–  Saga Caren kodit ovat palvelutaloasumista varten. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että asunnot ja tilat, joissa asukkaat asuvat, ovat heidän yksityisiä tilojaan. Tiettyjen käyntien kirjaaminen palvelusopimukseen antaa meille oikeutuksen mennä tuohon asukkaiden muuten yksityiseen ja omaan tilaan määrättyinä aikoina tekemään määrättyjä, sovittuja asioita. Se, että nuo asiat kirjataan ylös, takaa sen, että asukas saa sitä apua, mitä tarvitsee ja hoitaja tietää, miten juuri tätä asukasta autetaan.

– Vähimmäisaika, mikä käyntiin kirjataan, on 15 minuuttia, tehtiinpä asunnossa mitä valin. Tästä on siis pohjimmiltaan kyse tässä asiassa.

Pierttijärvi toteaa, että se, onko palvelutalon johtaja onnistunut omassa kommunikaatiossaan tässä tapauksessa, onkin sitten toinen asia.

– Asukkaalla ja hänen omaisellaan on aina oikeus siihen, että hän kokee saavansa ymmärrettävällä tavalla tietoa. Tulemme panostamaan jatkossa siihen, että nämä asiat ja niiden tarkoituksenmukaisuus pystyttäisiin kertomaan nykyistä selkeämmin.

Juttua korjattu 31.1. klo14, kommentoijaksi vt. toimitusjohtaja Heini Pirttijärvi. Kommentit välitti markkinointipäällikkö Jasmin Ellik

LUE MYÖS AIEMPI UUTINEN:Seura: WC-rullan vaihto maksaa 15 euroa Esperin tytäryhtiön hoivakodissa –  perusteena muutos palvelusuunnitelmaan

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut