Ostosreissulla voi nyt kouluttautua tubettajaksi – kauppakeskukseen perustettiin tubelounge, jossa on pelit ja vermeet

Tubelounge on jo läpikäynyt testikäytön. Itis

Jukka Hämäläinen

Kauppakeskus Itis haluaa panostaa entistä enemmän viihdekonsepteihin. Osoituksena tästä Itikseen avataan Tubelounge, jossa voi vihkiytyä tubetuksen saloihin.

Loungessa voi katsoa videolta Pinkku Pinskun ja Mike Bäckin juontaman kolmiosaisen Tubekoulun, jossa opetetaan keskustelun ja käytännön vinkkien avulla, kuinka päästä alkuun tubettajana.

Siellä voi myös kokeilla itse tubettamista, sillä loungesta löytyy välineet oman videon kuvaamiseen ja katsomo tuotosten tarkasteluun.

Maksuttomassa tilassa tarjotaan myös vanhemmille vinkkejä tubettamiseen ja some-turvallisuuteen.

– Tubettaminen halutaan tuoda tutuksi myös vanhemmille, koska se on monille vierasta ja huoli omista lapsista tubemaailman pyörteissä on yleistä, kertoo tuottajana toimivan Splay One Finlandin operatiivinen johtaja Essi Kivitie

Tubettaminen, eli omien videoiden tekeminen ja niiden jakaminen on suosittu harrastus lasten ja nuorten keskuudessa ja kasvattaa suosiotaan myös varttuneempien joukossa.

Tubelounge on auki lauantaisin kello 10–20 alkaen 9. helmikuuta.

Avajaisissa nähdään tubettaja Bäckin Mike Show sekä tilaan tuotettuja sisältöjä, kuten Style it is -muotisarja, jossa Sara-Karoliina, Pernilla Böckerman, Nelli Orell sekä Julia Ahonen keskustelevat ennakkoluulottomasti tyyleistä ja muodista.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut