Uutta tietoa Helsingin koulukuvauksista: "Sopimuksia allekirjoitetaan tällä viikolla"

KOULUKUVAUS Kuvien ottamisen aikatauluista päästään viimeinkin sopimaan.

Koulukuvien kilpailutusvyyhti on viimein saamassa pisteen Helsingissä. Kuvaukset Helsingissä useissa päiväkodeissa, kouluissa ja lukioissa ovat historiallisesti myöhässä, sillä kuvaukset on perinteisesti pidetty syyslukukauden alkupuolella.

Kuvien hinnan alentamiseen tähdännyt kilpailutus valituskierroksineen venähti kuitenkin pitkäksi ja marraskuussa Helsingin Uutiset kertoi, että koulukuvaukset siirtyvät kevätlukukauden puolelle.

Nyt hankintapäällikkö Kari Salovaara kasvatuksen ja koulutuksen toimialalta kertoo, että sopimuksia kuvaamojen kanssa ollaan allekirjoittamassa.

– Sopimukset on kaikkien paitsi yhden toimittajan osalta tarkoitus saada tällä viikolla allekirjoitettua kaupungin puolelta. Kun sopimus on molemmin puolin allekirjoitettu, voivat toimittajat kontaktoida kouluja ja varhaiskasvatusyksiköitä kuvausajoista, Salovaara sanoo.

Hankintapäätöksessä määritellään koululle nimetty valokuvausliike. Sopimuskausi on kaksi vuotta kahden vuoden optiolla.

Aikaisemmin kuvauksia ei ole kilpailutettu, vaan koulut ovat sopineet kuvauksesta yritysten kanssa suoraan. Osaa kouluista nyt käynnissä ollut kilpailutus ei vielä koske, sillä heillä on ollut voimassaolevia sopimuksia.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut