Eläkeläisten päivätanssit häädettiin Vanhalta, saivat nyt jatkoa uudessa paikassa – "170 tanssijaa paikalla"

Eläkeläisten perinteiset iltapäivätanssit jatkuvat lyhyen tauon jälkeen Käpylän Karjalatalolla (Käpylänkuja 1). Keski-Helsingin seniorit ennättivät järjestää päivätansseja Vanhalla ylioppilastalolla yli 30 vuoden ajan.

Kohonneen vuokran vuoksi yhdistys joutui kuitenkin etsimään uutta tanssitilaa muualta.

Karjalatalon ensimmäiset iltapäivätanssit pidettiin maanantaina 14. tammikuuta.

Paikalla oli 170 tanssijaa, joka on senioriyhdistyksen puheenjohtaja Veli Hynnisen mukaan hyvä määrä. Se vastaa noin Vanhan tanssien keskiarvoa.

– Viimeiset tanssit vanhalla olivat 10. joulukuuta. Silloin paikalla 325. Se oli kaikkien aikojen ennätys, Hynninen laskee.

Senioriyhdistys epäili vielä joulukuussa, onko Karjalatalo liian kaukana keskustasta. Pelko osoittautui turhaksi, ja Karjalatalo paljastui hyväksi tanssipaikaksi.

– Karjalatalon lattia sopi hyvin tanssimiseen. Palvelut ovat täällä paremmat kuin ennen. Eläkeläisillä on mahdollisuus muun muassa lounaaseen alennettuun hintaan.

Tanssit järjestetään maanantaisin kello 13.–15.45. Seuraavalla kerralla 21. tammikuuta tanssittamassa on Anu Keronen & Saturnus.

Kevätkauden muita esiintyjiä ovat muun muassa Duo Repa ja Rape, Bel-Ami ja Seppo Ahokas.

Pääsylippu maksaa 10 euroa, joka sisältää vaatemaksun.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut