Poliitikon kouluvierailu kuohuttaa somessa – "Lapsia aivopestään poliittisin perustein"

– Tulen vaatimaan väitteen esittäjältä julkisen anteeksipyynnön. Lisäksi selvitän poliisin kanssa, kuinka asiassa olisi parasta edetä, sanoo Husu Hussein. Arkisto / Päivi Tuovinen

toimitus

Alakouluikäisen oppilaan äiti väittää, että Sipoossa kouluvierailuilla ollut SDP:n Helsingin kaupunginvaltuutettu ja eduskuntavaaliehdokas Husu Hussein nimitti koulussa Perussuomalaisia rasisteiksi.

Äidin mukaan hänen alakouluikäinen lapsensa kertoi myös opettajan kritisoineen puoluetta, jonka jäseniä on perheessä useassa polvessa. Äidin asiasta tekemä julkinen Facebook-päivitys on levinnyt sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin.

– Olen syvästi järkyttynyt, että lapsia aivopestään koulussa näin. Oppilaiden perheitä haukutaan poliittisin perustein, äiti kommentoi Sipoon SanomilleHussein kiistää äidin väitteen jyrkästi. Hän sanoo, ettei ole edes maininnut Perussuomalaisia yhdelläkään kouluvierailullaan.Hän vakuuttaa vierailevansa kouluissa edistämässä suvaitsevaisuutta, ei poliitikkona. – Väite on poliittinen ajojahti, joka perustuu valheeseen. Olen itse neljän pienen lapsen isä ja ehdottomasti sitä mieltä, että politiikka ei kuulu alakouluihin, Hussein sanoo.

Aiheeseen liittyvää

  1. Keskustan jättänyt Abdirahim "Husu" Hussein liittyy SDP:hen 25.8.2016 14:44
  2. Husu Hussein eroaa keskustasta 2.6.2016 15:52

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut