Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Helsingin Kannelmäkeen avataan Suomen ensimmäinen seksinukkebordelli – "Nukke ja koko huone puhdistetaan läpikotaisin asiakkaan jälkeen"

Kannelmäkeen avataan piakkoin Suomen ensimmäinen seksinukkebordelli, jossa voi maksua vastaan viettää illan seksiä varten tehdyn silikonisen, ihmiskokoisen naisnuken kanssa. Asiasta kertoi ensin Iltalehti.

Bordellia isännöivä tosi-tv-julkkis ja vaginahierojaksi itseään kutsuva Antti Kurhinen kertoo Iltalehdelle, että paikka on suunnattu sinkuille sekä varatuille miehille, jotka kärsivät seksin puutteesta.

Miesnukkeja ei toistaiseksi ole tarjolla, vaan Unique Dolls -liikkeen tarjontaan kuuluvat Nicky, Jennifer, Candy ja Crystal -nimiset naishahmot.

Yrityksen nettisivuilla kerrotaan, että tiloissa on lukollisia huoneita, joissa aikaa nuken kanssa voi viettää ajanvarauksella.

Paikan "tärkeimpiin arvoihin" luvataan kuuluvan puhtaus. Asiakkaan jälkeen nuken lisäksi koko huone siivotaan.

– Nuken ja huoneen puhdistukseen olemme palkanneet erityistä ammattitaitoista henkilökuntaa, joka ei pelkästään puhdista nukkeja läpikotaisin, vaan myös kaikki huoneen kalusteet ja muut pinnat, kuten sohvat, ovenkahvat, jopa matot lattialla, yritys kertoo sivuillaan.

Bordelli on auki Vanhaistentiellä maanantaista torstaihin ja sunnuntaisin kello 00 asti ja perjantaina sekä lauantaina aamukahteen asti.

Naapuriin Vanhaistentie 1:een ollaan parhaillaan rakentamassa vanhan ostarin tilalle 600 ihmisen tiivistä asuinkorttelia.

Iltalehden haastatteleman Antti Kurhisen mukaan seksinukkebordellista ei ole haittaa lähialueen asukkaille eikä se aiheuta esimerkiksi erityisemmin liikennettä kaduille.