Huikea kilpailutilanne – Burger King avaa aivan Hesburgerin viereen

Helsingin Käpylään avautuu joulukuussa Helsingin yhdestoista Burger King -ravintola.

Ravintola avautuu mittavan remontin jälkeen Vähänkyröntie 2:n kiinteistöön, jossa sijaitsi aiemmin ABC-Deli. Samalla tontilla toimivat edelleen HOK-Elannon ABC-mittarikenttä ja -autopesu.

Käpylän Burger King palvelee viikonloppuisin ympäri vuorokauden, ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa ja se työllistää noin 25 työntekijää.

Hampurilaisista ei Vähänkyröntiellä tule olemaan puutetta, sillä samassa osoitteessa toimii myös Hesburger.

Burger King -ketjussa on Wolt-kuljetuspalvelun lisäksi otettu käyttöön itsepalvelukassat, joita on pilotoitu Espoon kauppakeskus Sellossa. Käpylän ravintolassa itsepalvelukassat otetaan käyttöön avajaisista alkaen.

– Olemme innoissamme liikepaikasta, joka mahdollistaa uuden Burger Kingin avaamisen yhdelle Helsingin liikenteellisesti vilkkaimmalle ja vetovoimaiselle paikalle. Autoilijoita tulemme palvelemaan myös uudella ennakkotilauskonseptilla, sanoo Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström

Burger King on laajentunut Suomessa vauhdikkaasti: neljän ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 42 ravintolaa ja tämän vuoden aikana ketju avaa 12 uutta ravintolaa. Käpylän ravintola on ketjun 54. ravintola Suomessa.

Joulukuussa ketju avaa Käpylän lisäksi uudet ravintolat Jämsään ja Hyvinkäälle.

– Ketjumme tavoitteena on jatkaa valtakunnallisen verkoston kasvattamista vuoden 2019 aikana reilulla kymmenellä uudella yksiköllä, Söderström jatkaa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut