Porsche-kuski heilutteli keskisormea peltipoliisille – poliisi ottaa rikoksen tarkempaan tutkintaan

Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein kertoo Twitterissä, että poliisi ottaa uudelleentarkasteluun tapauksen, jossa kuljettaja on ajanut tahallisesti useita kertoja automaattisen nopeusvalvontakameran ohi ja näyttänyt vastalauseena keskisormea.

Iltalehti kertoo, että tempauksen takana on helsinkiläinen muusikko Ossi Jaala, joka ajoi Porchella ylinopeutta Kehä I:llä. Ylinopeutta oli 7 km/h, joten kuljettaja otaksui selviävänsä tilanteesta huomautuksella.

Pasterstein sanoo Twitterissä, että huomautukset sopivat huonosti tahallisiin tekoihin ja korostaa, että rikos tapahtuu aina, kun nopeusrajoitus ylittyy.

– Tämä case otetaan uudestaantarkasteluun, Pasterstein kirjoitti.

Jaala jakoi valvontakameran ottamia kuvia sosiaalisessa mediassa. Iltalehdessä hän kertoi, että tempauksen tarkoitus oli kritisoida valvontajärjestelmää, jolla hänen mukaansa pyritään keräämään vain tuloja poliisille.

Tämä case otetaan uudestaantarkasteluun. Huomautus soveltuu huonosti tahallisiin tekoihin. https://t.co/PWrV1i3gPs — Dennis Pasterstein (@DPasterstein) October 19, 2018

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut