Leffateatteri historiaa Espoossa – voittajapariskunta pääsee naimisiin ja saa yksityisen elokuvanäytöksen

RAKKAUS Kauppakeskushäiden rinnalle tulevat leffahäät, joissa vihkiminen tapahtuu elokuvateatterissa.

Kauppakeskus Isossa Omenassa voi tiettävästi ensimmäistä kertaa Suomessa mennä naimisiin elokuvateatterissa. Olarin seurakunta ja Finnkino järjestävät valtakunnallisen leffahäät-kilpailun, jonka voittajapari pääsee vihille kauppakeskuksen elokuvateatterissa.

Vihkiminen tapahtuu lauantaina 24. marraskuuta kello 9.30, jonka jälkeen hääväelle järjestetään yksityinen leffanäytös. Finnkino tarjoaa leffaeväät ja hääpari voi toivoa haluamaansa elokuvaa, johon on kuitenkin oltava levittäjän lupa. Hääparin vihkii kauppakeskuspappi Emilia Turpeinen

Jos leffahäät-kilpailussa ei tärppää, vihille pääsee samana päivänä kauppakeskuksessakin. Olarin seurakunnan järjestämässä vihkipäivässä on luvassa avioliittoon vihkimisiä ja avioliiton kirkollisia siunaamisia kauppakeskuksen Chapple-tilassa sekä muualla kauppakeskuksessa.

Kauppakeskushäissä hääpareja odottavat valmiit tilat ja koristelut, kakkukahvit, pappi ja kanttori. Naimisiin voi mennä sellaisissa vaatteissa kuin haluaa eikä sormuksia välttämättä tarvita. Kukkakimpunkin voi halutessaan lainata seurakunnalta.

Leffahäihin hakuaika päättyy jo sunnuntaina 14. lokakuuta. Kauppakeskushäihin voi ilmoittautua 9. marraskuuta saakka. Lisätietoja löytyy osoitteista www.finnkino.fi ja www.chapple.fi

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut