Aloite uudesta maauimalasta Helsinkiin kuivumassa kokoon – ei rahaa ainakaan 10 vuoteen

Puistolaan ehdotettu maauimala–uimahalli ei ole saanut tuulta purjeisiinsa kaupungin päätöksenteossa. Mikäli uusi maauimala Helsinkiin joskus rakennetaan se tulee Pirkkolan uimahallin yhteyteen, jossa on varaus ulkoaltaalle sekä uimahallin laajennukselle.

Vuoteen 2027 asti ulottuvassa taloussuunnitelmassa ei ole kuitenkaan osoitettu kaupungin varoja uuden maauimalan rakentamiseen.

Valtuusto käsittelee keskiviikkona Heimo Laaksosen (kok.) aloitetta maauimalan saamiseksi Suuntimopuistoon. Lausuntoehdotuksen mukaan valtuusto toteaa aloitteen loppuunkäsitellyksi.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialalla tiedostetaan, että uintimahdollisuuksien kysyntä jatkuu vahvana. Toimiala toteuttaa laajemman koko toimialan palveluverkkoa koskevan selvityksen.

Samassa yhteydessä selvitetään myös Helsingin uimahallien ja uimapaikkojen kehitystarpeita sekä tarkastellaan mahdollisuuksia toteuttaa uusi maauimala tai muu vastaavanlainen ratkaisu jonkin nykyisen uimahallin yhteyteen tai muulle alueelle.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut