Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Salakuvaaja vaani Jouni Hynystä ja Mari Perankoskea baarissa – suosikkilaulaja joutui ärjäisemään

– Kaikilla tuntuu olevan aina asiaa,Jouni Hynynenhuokaa.

Keskustelu on kääntynyt Kotiteollisuus-yhtyeen nokkamiehen ja bändin kitaristinMiitri Aaltosenkanssa vapaa-ajan viettoon. Kaksikko kertoo, että keikan jälkeen on kiva käydä oluella, mutta se ei aina onnistu.

Varsinkaan josHynynen on mukana.

– Television voima on Suomessa vielä valtava. Varsinkin pienillä paikkakunnilla joku tulee koko ajan siihen, koska kaikilla on mielipide Hynysestä ,vaikka kukaan ei tunne Jounia. Se on aika rasittavaa välillä, Aaltonen kertoo.

– Esimerkiksi. Stam1na on tämän hetken suosituin metallibändi, mutta jos olen heidän kanssaan baarissa, ei mitään ongelmaa. Mutta kun Jounin kanssa lähtee, niin ei siitä tule hevonvittua.

Kitaristi antaa esimerkin käytöksestä, joka ei todellakaan ollut ok.

– Istuimme Jounin jaMarin(Perankoski) kanssa iltaa ja joku salaa yritti kuvata kännykällä videota. Jouni siinä sitten hermostui ja kävi huutamassa, että nyt vittuun se puhelin. Muistatko Jouni?

– Muistanhan mie, Hynynen toteaa.

Tähän astikeskustelussa lähinnä nyökytellyt laulaja haluaa kuitenkin tehdä selväksi, että arvostaa fanejaan.

– Se on ihan ok, jos haluaa ottaa yhteiskuvaa ja tulee hyvillä fiiliksillä kysymään lupaa. Siitä mie tykkään. Mutta sitten jos tullaan humalassa siihen rähisemään niin se ei ole ok.

– Nykyään keikan jälkeen olen aika usein omissa oloissani. Jos haluan lähteä baariin, paikka ja aika pitää miettiä tarkkaan.

Tällä hetkellä yhtye odottaa uuden perjantaina julkaistavan Valtatie 666 -albuminsa julkaisua ja valmistautuu taas lähtemään tien päälle.

– Eka fiilis levystä oli, että sen tekeminen kesti liian pitkään. Yleensä laitamme kerralla kasaan, mutta nyt siinä kesti pidemmän aikaa. Rupesin sitten kuitenkin miettimään, että mitä haittaa siitä on tehdä vähän hissukseen. Miksi pitäisi olla kireä aikataulu?

– Minulla on tapana laittaa uusi levy heti koneeseen kun se tulee painosta ulos. Siinä vaiheessa päällä on aina paniikki. Yleensä siinä vaiheessa se paniikki lähtee kun painaa playta. Paitsi vuonna 1996, kun teimme ekan levymme. Olimme silloin ihan pentuja ja innoissamme uudesta levystä sekä vakuuttuneita, että se on törkeän kova. Sitten kun kuuntelimme sitä ekan kerran, kaikki oli päin vittua. Mutta muuten on mennyt hyvin, mies nauraa.