Bachelorette-Jenny, 35, paljastaa kiusallisimmat Tinder-treffinsä – "Suoraan sanoen suututti"

TELEVISIO Suomen ensimmäinen Bachelorette kertoo deittiohjelman kuvaamisen olleen tunteellinen kokemus.

Helsinkiläiselle Jenny Heleniukselle sinkkuna oleminen on välillä ollut kova paikka. Vaikka hän osaa olla onnellinen yksinkin, kumppanin puute on välillä kalvanut.

– Kyllähän sitä mietityttää, että kun ystävät ympärillä ovat suhteissa ja itse ei löydä, että onko minussa sitten jotain vikaa. Miettii, että olenkohan jo tavannut unelmieni miehen ja en vain antanut hänelle mahdollisuutta, Helenius, 35, pohtii.

Helenius päätti aikoinaan lähteä etsimään rakkautta Bachelor-Suomi tosi-tv-ohjelmasta, mutta sai lopulta ohjelman tähdeltä Juha Rouviselta pakit. Naiselle tarjottiin kuitenkin revanssia ja paikkaa Suomen ensimmäisenä Bachelorettena, eli vapaasti suomennettuna unelmien poikamiestyttönä.

Se tarkoittaa sitä, että 13 sinkkumiestä pääsi tällä kertaa kisaamaan Jennyn huomiosta.

– Olihan ohjelman kuvaaminen tosi tunteikasta. Nytkin kun näin ohjelman trailerin, niin kaikki tunteet nousivat pintaan. Se ei oikeasti ole helppoa tiputtaa pois ihmisiä ja tehdä niitä valintoja. Aikoinaan kritisoin Juha Rouvista siitä, että hän ei saanut selvää tunteistaan. Nyt tällä puolella olleena pitää sanoa, että ehkä kritiikki oli turhaa. Se on vaikeaa.

– Olen tosi herkkä ihminen ja oikeasti itkin siellä paljon. Se alkoi jopa ehkä vaivaannuttaa miehiä, nainen nauraa.

Millainen mies sitten olisi Heleniuksen unelma?

– En halua teeskennellä, että ulkonäollä ei olisi väliä. Kyllähän sitä ensin katsoo. Mutta ulkonäkökin on katsojan silmässä ja se voi muuttua kun tapaa toisen. Sitä saattaa ensin katsoa kuvasta, että ei mitään mahdollisuuksia, mutta sitten kun tutustuu niin asiat voi nähdä ihan eri valossa.

– Lisäksi minua kiinnostaa vaatteet paljon ja kiinnitän huomiota siihen kuinka mies pukeutuu. Huumorintaju on myös tärkeä. Olen itse tosi leikkisä, joten haluan miehen, jonka kanssa saa nauraa. Mutta tietysti asioita pitää osata ottaa vakavastikin.

Jenny on ehtinyt elämänsä varrella käydä läpi treffit jos toisetkin.

Nainen kertoo kuitenkin välttelevänsä Tinderin kaltaisia deittisovelluksia, koska yhden kuvan perusteella ihmisestä on vaikea tehdä mitään johtopäätöksiä.

Siitä Heleniuksella on turhankin omakohtainen kokemus.

– Olin kerran treffeillä erään ulkomaalaisen miehen kanssa, jonka kanssa olimme sopineet tapaamisen muistaakseni Tinderissä. Tämä italialaismies käytti koko treffit Suomen ja suomalaisten haukkumiseen ja kuinka hänet oli otettu täällä huonosti vastaan. Se suoraan sanoen suututti. Haluan treffeillä, että kumppani keskittyy vain minuun, eikä muuhun. Sitä toitotin Bachelorettessa sinkkumiehillekin. Joskaan kaikki heistäkään eivät valitettavasti ottaneet siitä onkeensa.

Suomen ensimmäinen Bachelorette

Jenny Helenius on Suomen ensimmäinen Bachelorette eli naispuolinen vastine ”unelmien poikamiehelle”. Sarja alkaa Liv-kanavalla 1. lokakuuta.

Helenius nähtiin aiemmin Bachelor-sarjassa kilpailijana. Bachelor Suomea on tehty kolme kautta.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut