Prismalta uusi avaus Mannerheimintielle – "Tavoittaa noin 70 000 asukasta viiden minuutin ajomatkan säteellä"

KAUPPA Ruoan verkkokauppaa edistetään nyt noutopisteillä, jotka sijaitsevat pääväylien varrella.

Helsingin kantakaupunkiin avataan kaksi ruoan verkkokaupan noutopistettä.

Prisma avaa verkkokauppatilausten noutopisteet Mannerheimintille sekä Sörnäisten rantatielle. Kylmälokerot sijaitsevat ABC-asemien yhteydessä ja ensimmäiset tilaukset toimitetaan 10. syyskuuta.

Verkkokauppaan liitetään usein mielikuva kotiinkuljetuksesta. HOK-Elanto kertoo, että ruoan verkkokaupasta lähes puolet eli noin 40 prosenttia tapahtuu noutopisteiden kautta.

Uusilla noutopisteillä HOK-Elanto testaa noutopalvelun toimivuutta kahden merkittävän pääväylän varrella.

Sörnäisten Rantatien noutopisteen ohi ajaa noin 45 000 ja Mannerheimintien noin 21 000 autoa päivittäin. Kumpikin noutopiste tavoittaa noin 70 000 asukasta viiden minuutin ajomatkan säteellä. Saavutettavuus on hyvä myös julkisilla kulkuvälineillä.

– Haluamme kokeilla uudenlaisia tapoja helpottaa asiakkaiden arkea. Kyse on siis kokeilusta ja asiakkaat ratkaisevat, tuleeko pisteistä pysyvät, kertoo tiedotteessa HOK-Elannon verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua kertoo.

Ruoan verkkokauppa laajenee syksyn aikana lisää. Palvelu avataan Järvenpään Prismaan syyskuussa ja myös Prisma Itäkeskuksen noutopiste uudistetaan. Myös Prisma Olarissa ja Kaaressa on noutopisteet.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Mainos: Suomen luontokeskus Haltia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut