Punch Up! naittaa stand upia, burleskia ja dragia

Muiden muassa Jamie MacDonald ja Juuso Kekkonen hauskuuttavat Punch Up! -klubilla Korjaamon Kulmasalissa 31. elokuuta kello 19 alkaen. Hanna Juutilainen

toimitus

Punch Up! – Resistance & Glitter on Korjaamon klubi, jossa lavalle nousevat Suomen stand up -, burleski- ja drag-kenttien kuumimmat nimet ja terävimmät mielet. Ensimmäinen ilta järjestetään 31. elokuuta kello 19 Korjaamon Kulmasalissa (Töölönkatu 51).

Kolmen taidemuodon päräyttävimmät tekijät."

Klubin takana ovat koomikot Jamie MacDonald ja Juuso Kekkonen sekä drag-taiteilija Mira Eskelinen Kolmikko järjesti Punch Up! - klubin ensimmäistä kertaa Mad House Helsingissä alkuvuodesta 2018, ja molemmat illat myytiin loppuun. Korjaamolla nähdään kolme klubi-iltaa syksyn aikana.

– Stand upin, burleskin ja dragin puolella tapahtuu koko ajan todella paljon uutta ja kiehtovaa. Halusimme luoda klubin, jossa yleisö pääsee kokemaan kaikkien kolmen taidemuodon päräyttävimmät tekijät saman illan aikana. Alkuvuoden klubi-illoista saamamme palautteen perusteella väittäisin, että onnistuimme tavoitteessamme varsin mainiosti, kertoo Eskelinen.

Jokaiseen iltaan on kuratoitu eri esiintyjät, ja juontajina toimivat MacDonald ja Kekkonen. Lavalla nähdään muiden muassa Suomi-burleskin grande dame Bettie Blackheart, All Female Panel -komediaklubilta tunnettu Kaisa Pylkkänen, Drag Me To HEL - kollektiivin toinen äiti Lola Vanilla sekä kansainvälisiä festivaalilavoja jatkuvasti kiertävä draglesque-tähti Theodora Rex. Iltojen ohjelma on englanniksi.

31. elokuuta ovat esiintymässä Jamie MacDonald, Javiera Marchant Aedo, Juuso Kekkonen, Lady Clapback, Lola Vanilla, Miss Vinyl Envy, Sinikka Puolukka Nagrigorijeva, Theodora Rex ja Zuzanna Buchowska

Vuoden koomikoksi vuonna 2016 valittu Jamie MacDonald on voimahahmo supersuositun Feminist Comedy Night -komediaklubin takana. Juuso Kekkonen tunnetaan parhaiten pitkistä stand up -monologeistaan (muun muassa Outo homo ja Miehen lailla). Kekkosen Yle Kioskille tekemiä videoita polyamoriasta ja ihmissuhteista on katsottu jo yli puoli miljoonaa kertaa.

Mira Eskelinen on kulttuurituottaja ja drag-taiteilija, joka on räjäyttänyt drag-yleisöjen tajuntoja Miss Vinyl Envy -hahmollansa vuodesta 2015.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut