Hyvinkään raiskaustapaus ei ole selvinnyt – Poliisi: kuulusteluja tehty, mutta ne eivät ole tuoneet lisätietoa

Raiskaustapaus Hyvinkäällä ei ole vielä selvinnyt. Poliisi on tehnyt tutkintaa kuluneellakin viikolla, mutta rikolliset ovat yhä vapaalla jalalla.

– Poliisi on suorittanut muutamia kuulusteluja ja taktista tutkintaa on jatkettu. Kuulusteluilla emme ole saanet lisäselvitystä asiaan toistaiseksi, kertoo rikoskomisario Markku Lylykangas Itä-Uudenmaan poliisista.

– Nyt viikonloppuna edelleen tutkintaa jatketaan tiiviisti, Lylykangas lisää.

Poliisi julkisti kaksi viikkoa sitten Hyvinkään keskustan tuntumaan sijoittuneen raiskaustapauksen, jossa tekijöiksi epäillään kolmea vierasta kieltä puhunutta miestä. Raiskaus tapahtui 27. heinäkuuta aamuyöstä.

Poliisi julkaisi huonolaatuisen valvontakamerakuvan toivoen saavansa yleisövihjeitä sen perusteella. Niitä tulikin runsaasti.

Tapaus synnytti heti tuoreeltaan voimakasta kritiikkiä siitä, että tapauksesta kerrottiin vasta kun siitä oli kulunut jo tuntuvasti aikaa. Poliisi perusteli asiaa muun muassa sillä, että uhria on jouduttu kuulemaan hyvin perusteellisesti.

Raiskaustapauksen uutisoinnin yhteydessä tuli esiin myös tieto, että Hyvinkäällä on tehty peräti 13 raiskausta kuluvan vuoden aikana. Niistä kolme on tehty yleisellä paikalla. Poliisin mukaan kyse ei ole yhdestä tekijästä tai tekijäjoukosta.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut