Suosikkijuontaja pahoitti mielensä Weekend-festareilla - poistui paikalta itkien: "Jengi rupesi retuuttamaan toisiaan jonossa"

Kristoffer Ignatius kertoo Facebookissa julkaisemallaan videolla todistaneensa jonossa tappeluita ja vihapuhetta.

Tv-kanava Subin juontajana ja kanavaäänenä työskentelevä Kristoffer Ignatius kommentoi Weekend Festival -kaaosta Facebookissa julkaisemassaan live-videossa. Hän kertoo videolla ahdistuneensa seistyään useita tunteja jonossa festarialueen ulkopuolelle ja todistaneensa sinä aikana väkivaltaa ja muutenkin törkeää käytöstä.

Ignatius sanoo videolla lähteneensä juuri ensimmäistä kertaa festareilta itkien pääsemättä edes koko alueelle, jossa hänen olisi pitänyt olla töissä. Hän ihmettelee vakavasti ihmisten käytöstä.

– Todistin varmaan neljää tappelua. Jengi rupesi retuuttamaan toisiaan jonossa. Ei järjestyksenvalvojia. Ihmiset huorittelee toisiaan, puhuu toisistaan ihan helvetin törkeitä. Siellä oli maahanmuuttajat ja kaikki menossa viettämään yhteistä iltaa ja kaikki vihasivat toisiaan enemmän kuin koskaan, sanoo Ignatius.

Ignatiuksen mukaan ihmisiä myös pyörtyili jonoissa. Hän kertoo videolla itkuisena järkyttyneensä ympärillään kuulemastaan keskustelusta.

– Olen aivan pöyristynyt ja järkyttynyt. Minun olisi pitänyt olla tuolla festareilla töissä jo, mutta nyt lähes kolmen tunnin odottamisen jälkeen mä oikeastaan pelkäsin enkä pysty yksinkertaisesti menemään. Joten kertokaa minulle Weekend-järjestäjät, nuoret ja aikuiset, mikä meitä vaivaa. Tämä ei ole mikään porttijuttu, tässä on myös kyse käyttäytymisestä, toisen ihmisen hyväksymisestä ja kunnioittamisesta, sanoo Ignatius videolla.

Kesän Weekend-festivaalit ovat herättäneet tänä vuonna paljon närää, ja festarikävijät ovat kritisoineet muun muassa pitkiä jonotusaikoja.

Katso Ignatiuksen video alta. Mikäli video ei näy, se on katsottavissa täältä