Tokmannin vaivihkainen vyörytys ruokakaupassa jatkuu – uudistettu tuoreruokamyymälä avattiin

Tokmanni-ketju jatkaa laajenemistaan ruokakauppiaana. Tokmanni avaa ensi viikon torstaina Maskussa uuden tuoreruokaosaston laajennuksen, joka on lajissaan 8:s ketjun kaupoissa.

Tokmanneja on yhteensä 177. Niistä 12 myy tuoretuotteita.

Maskussamyymälän tuotevalikoimia laajennetaansadoilla uusilla tuotteilla, kuten leikkeleillä ja leivänpäällisillä sekä paikallisilla elintarvikkeilla. Samalla tuotteiden sijoittelua myymälässä uudistetaan asiakastyytyväisyyden kehittämiseksi.

– Asiakkaillemme haluamme tarjota paitsi monipuolisen tuotevalikoiman ja halvat hinnat, myös erittäin viihtyisän ostokokemuksen. Ruokaosaston uudistusten myötä asiakkaat voivat tehdä ostoksia helposti aiempaa avarammassa, helppokulkuisemmassa ja valikoimiltaan kattavammassa Tokmannissa, kauppaketjun myyntijohtaja Mathias Kivikoski kertoo tiedotteessaan.

Talousmedioissa on arvailtu, että Tokmanni rakentaisi myymälöistään valtakunnallista kilpailijaa K- ja S-ryhmälle sekä Lidlille.

Tokmannista on vastattu, että myymälöitä uudistetaan, koska ne ovat olleet selvästi vanhentuneita.

– Emme ole tehneet päätöstä siitä, että alkaisimme rakentaa ruokakauppaa, mutta tässäkin kuuntelemme tarkkaan asiakkaitamme, Tokmannin uusi toimitusjohtaja Mika Rautiainen sanoi Kauppalehdelle kesäkuussa.

Rautiainen työskenteli lähes 30 vuotta Keskossa, jossa hän kehitteli johtotasolla ruokakaupan konsepteja.

OIKAISU 15.8. klo 8.59: Muokattu jutun otsikkoa ja tekstiä.Maskun Tokmanni on kahdeksas Tokmannin ruokaosaston uudistuksen kokenut myymälä, ei 13:s, kuten jutussa alunperin todettiin. Maskun Tokmanni on samalla yksi Tokmannin 12:sta tuore-elintarvikkeita myyvistä myymälöistä.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Suomen luontokeskus Haltia

Etusivulla nyt

Mainos: HotLips

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut