K-U: Tällainen on peruspalkan päälle maksettava "Lidl-lisä" – saksalaisketju palkkaa 200 uutta tekijää Suomessa

Lidlin peruskiven muuraus oli juhlallinen tilaisuus, jossa oli mukana myös ex-kaupunginjohtaja Erkki Kukkonen. Sauvo Jylhä

toimitus

Kauppaketju Lidl aloittaa mittavan rekrytoinnin, jossa haetaan varastotyöntekijöitä uuteen, Järvenpäähän rakentuvaan jakelukeskukseen. Syksyn aikana tavoitteena on palkata Järvenpään jakelukeskuksen palkkalistoille jopa 200 työntekijää, kertoo Keski-Uusimaa

Työsuhde-etuna liikunta- ja kulttuurietuja, työmatkaetu ja laajennettu työterveyshuolto."

Jakelukeskus tulee valmistuttuaan työllistämään kaikkiaan noin 300 kaupan ja logistiikan ammattilaista.

Lidl aloittaa rekrytointikampanjan, jolla se hakee työntekijöitä Järvenpäähän rakentuvaan jakelukeskukseensa. Rekrytointia varten on avattu verkkosivu lidlrekrytoi.fi

Pysyviin työsuhteisiin haetaan muun muassa trukkikuskeja, saapuvan tavaran laskijoita sekä kierrätyshallin ja keräilyn varastotyöntekijöitä.

– Useimpiin paikkoihin voi hakea myös ilman aiempaa kokemusta, sillä koulutamme kaikkiin tehtäviin. Toisaalta myös kokeneille varastoalan ammattilaisille on tarvetta. Haemme hyviä tyyppejä, jotka eivät pelkää tarttua toimeen, jakelukeskuksen logistiikkapäällikkö Valtteri Suonperä summaa toivottuja hakijoita.

Käytännössä varastomiehen palkka koostuu työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta ja erilaisista lisistä. Lidlissä maksetaan näiden päälle vielä niin kutsuttua Lidl-lisää, joka kasvaa työvuosien mukana. Järvenpäässä aloittavan varastotyöntekijän Lidl-lisä on 1,5 prosenttia.

– Työsuhde-etuna meillä on esimerkiksi työnantajan kustantamia liikunta- ja kulttuurietuja sekä työmatkaetu ja laajennettu työterveyshuolto.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.