Ilmaiseksi ruokaileva sarjasyömäri vangittiin Helsingissä – "On syytä epäillä, että hän jatkaa rikollista toimintaa"

Kuvituskuva. Crista Lassfolk-Feodoroff

Tero Vähämäki

Helsingin käräjäoikeus vangitsi ympäri Suomea rötöstelleen sarjasyömärin lauantaina. Miestä epäillään todennäköisin syin kahdesta petoksesta.

Vuonna 1969 syntynyt mies on vuosien varrella ruokaillut useassa suomalaisessa ravintolassa ilman aikomusta laskun maksamisesta.

Viimeksi mies jäi kiinni viime viikon torstaina, kun hän aterioi Bulevardilla sijaitsevassa ravintolassa jättäen ruuat ja juomat maksamatta.

Edellisen kerran poliisi otti miehen kiinni keskiviikkona 4. heinäkuuta, jolloin mies jätti ravintolalaskun maksamatta Sofiankadulla. Kuluvana vuonna mies on ollut epäiltynä seitsemästä samalla tekotavalla tehdystä petoksesta.

– Miehen rikoshistorian vuoksi on syytä epäillä, että hän jatkaa rikollista toimintaa. Hän on myös toistuvasti itse todennut poliisille, ettei aio lopettaa "ilmaisia illallisia", Helsingin poliisilaitoksen rikoskomisario PekkaSeppälä kertoo.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut