Marco Bjurström tekee paluun televisioon – "Ajattelin jo jääneeni eläkkeelle"

Marco Bjurström palaa televisioon ensi syksynä. Lotta Åberg

Toni Tervo

Viihdepersoona Marco Bjurström palaa takaisin televisioon ensi syksynä.

Hän juontaa Ylellä nähtävää Hyvät katsojat -tv-tietokilpailua. Ohjelma tuo ruutuun tuttuja televisioesiintyjiä kisailemaan leikkimielisesti tv-tietämyksellä. Katsojat voivat osallistua kisaan kännykkään ladattavan Hyvät katsojat -pelin avulla.

Bjurström on ollut vuosia tauolla televisiohommista ja viimeksi hänen paikastaan ruudussa kohistiin kun MTV ilmoitti, ettei ota miestä Bumtsibumin uutuusversioon juontajaksi, vaikka hän oli sarjan alkuperäisessä versiossa noussut huippusuosiin.

Bjurström kertoo itsekin yllätyneensä uudesta mahdollisuudestaan.

– Ajattelin jo jääneeni eläkkeelle näistä hommista, mutta Hyvät katsojat kuulosti niin kivalta, että lähdin mielelläni mukaan! Tässä on sellaista sydämellisyyttä, iloa ja valoa, joka tuntuu omalta. Kuin kotiin tulisi, juontaja iloitsee.

– Viihde on taidetta ja sen tehtävänä on stimuloida ja saada ihmiset ajattelemaan, muistelemaan ja keskustelemaan.

Hyvät katsojat on Yleisradion ja tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandin yhdessä kehittämä uusi formaatti, joka tähtää myös ulkomaan markkinoille. Ohjelmassa viikoittain vaihtuvat kilpailevat joukkueet koostuvat televisio esiintyjistä kautta aikain. Syyskaudella nähdään Ylen mukaan muun muassa tv-kuuluttajia, näyttelijöitä, visailujuontajaia, tv-kokkeja, urheiluselostajia ja uutistenlukijoita.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut